xCore koppelplatform

KOPPEL BINNEN ENKELE MINUTEN ONZE APPS VIA XCORE

KANT & KLAAR

Start wanneer jij wilt. De xCore-koppelingen zijn ready-to-go!

OVERZICHTELIJK

In één overzicht al jouw koppelingen op een rij

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Stel via de eenvoudige wizard zelf je koppeling samen

XCORE

Het meest geavanceerde koppelplatform voor Exact Online en Exact Globe (Plus)

xCore is dé plek voor al jouw e-commercekoppelingen, Aflettermodules en meer. Vrijheid, innovatie en On Demand. Daar draait het namelijk om binnen xCore. Eén omgeving voor al je koppelingen. Maak gebruik van de allernieuwste techniek, 24/7 toegang en via onze add-on stel je de koppeling samen die het beste bij jou past. Wat wil je nog meer? Ervaar het zelf!

#NOHANDSCONNECTING

De gedachtegang achter de xCore is simpel. We doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hoe dat kan? Nou, wij hebben de koppeling alvast voor je gebouwd. Onze producten zijn ready-to-go. Duidelijk en overzichtelijk. Eenvoudig te installeren via de wizard en via de add-ons te personaliseren. xCore zorgt voor volledig inzicht via heldere rapportages waarbij je zelf aanpassingen kunt doorvoeren via de ‘Mijn Apps’-pagina. En dit allemaal voor een vast bedrag per maand. Wanneer begin jij met #nohandsconnecting?

Ontdek xCore!

VOOR ELKE WEBSHOP EN MEER

Met xCore kun je bijna elke webshop aan Exact koppelen. Heb jij Magento, WooCommerce, Shopify, Shopware of Lightspeed, dan kun je deze webshop koppelen. Werk je met een ander platform, dan kun je ook in veel gevallen bij ons terecht, bijvoorbeeld voor Piqcer (fulfilment), Sherpaan (backoffice) of Akeneo (PIM). En we blijven nieuwe koppelingen aan onze Appstore toevoegen. Zo kun je binnenkort ook bij ons terecht voor de Bol.com en de ChannelEngine koppeling. Mis je nog een koppeling, laat het ons dan weten!

EXACT GLOBE ÉN EXACT ONLINE

xCore is ontwikkeld voor zowel Exact Online als Exact Globe. Het grote verschil is dat Exact Online volledig in de cloud werkt. Exact Globe is daarentegen On Premise, ofwel je gebruikt Exact op je eigen server of via een hosted ICT-omgeving. Daarom hebben wij ook twee xCore-omgevingen. xCore Cloud is voor alle Exact Online-klanten waarbij we werken vanuit één omgeving die voor alle klanten hetzelfde is. Bij xCore On Premise installeren wij xCore specifiek binnen jouw Exact-omgeving.

Monitoring en ondersteuning

Via het dashboard van xCore heb je direct inzicht in de prestaties van je koppeling(en). Wil je meer informatie? Ga dan naar de rapportagepagina waar je per koppeling de synchronisaties kunt inzien én doorzoomen. Blijven er vragen openstaan, dan kun je 24/7 bij ons een ticket inschieten. Wij streven er dan naar om je binnen 8 werkuren (8:30 – 17:00 uur) een inhoudelijke reactie te geven. Dit is standaard onderdeel van de SLA (Service Level Agreement) Brons. Wil je ook telefonische ondersteuning, bekijk dan onze SLA-pagina voor de mogelijkheden.

PERSONALISEER JE KOPPELING

Elke klant heeft zijn eigen wensen, zo ook jij. Voorheen was maatwerk vaak de oplossing, maar nu niet meer! Stel je eigen koppeling samen, dankzij onze standaard add-ons. Geen gedoe, want werk je met Exact Online dan zet je deze zelf aan. En er is keuze genoeg. Wist je dat we voor Magento al twintig verschillende add-ons hebben klaarstaan? Wil je nog een stap verder, dan hebben we nog de add-on ‘Custom Solutions’. Met deze add-on richten we de koppeling in naar jouw specifieke wensen.

AFLETTEREN 2.0

Bespaar tijd met de xCore Aflettermodule. In de praktijk moet je helaas met enige regelmaat handmatig Payment Service Provider (PSP) betalingen matchen (afletteren) met openstaande posten in Exact Online. Vervelend, want dit is een tijdrovend klusje en dus ook kostbaar. Vooral als je veel betalingen moet verwerken. Met onze Aflettermodule 2.0 via xCore automatiseren wij dit proces. Deze module is nu beschikbaar voor Mollie, Adyen, Stripe, MultiSafePay, PayPal, Pay en Shopify Payments. Begin 2022 zullen ook alle andere PSP’s via xCore beschikbaar komen.

Quote

“Onze webshops zijn op maat gekoppeld dankzij de Add-ons, ideaal!”

Weten welke apps we nog meer hebben?

NAAR DE APP STORE