Nieuws

xCore – het e-commerce koppelplatform voor Exact

Of je nu kiest voor een koppeling met Exact of een Aflettermodule, de xCore biedt de oplossing. Maar wat is het koppelplatform ‘xCore’ precies en waarom is het wijs hier voor te kiezen? Eigenlijk is het antwoord simpel: gebruik de nieuwste techniek, ervaar meer keuzevrijheid en wees toekomst-proof. In onderstaande zes punten lees je wat dit concreet inhoudt:

Eén online platform voor al je koppelingen.

Binnen de xCore kun je naast een koppeling (zoals Magento, WooCommerce of Lightspeed) o.a. ook een Aflettermodule 2.0 afsluiten of gebruik maken van een Akeneo koppeling. Allemaal overzichtelijk binnen één en dezelfde omgeving. Dus geen last meer van allerlei losse koppelingen! Weten welke producten we aanbieden? Bekijk ze voor Exact Online en Exact Globe.

Uniek: Stel zelf je koppeling samen!

Elke klant heeft zijn eigen wensen, zo ook jij. Voorheen was vaak maatwerk de oplossing, maar nu niet meer! Stel je eigen koppeling samen, dankzij onze standaard add-ons. Geen gedoe, want je zet ze zelf aan binnen de xCore, voor een vast bedrag per maand. En er is keuze genoeg. Want voor de Magento & Exact Online koppeling alleen tellen we al 20 add-ons! De 5 populairste hebben we voor je op een rijtje gezet:

– Gastklanten aanmaken

– Kostenplaats/Kostendrager

– Geavanceerde productsynchronisatie

– Automatisch leveren

– Custom Fields

Wil je meer informatie over onze add-ons? Kijk dan in onze app store. Mocht je gewenste add-on er nog niet bij staan, laat het ons dan weten!

Custom Solutions.

Hoewel we gebruik maken van één platform, is er ook vrijheid buiten de standaard oplossingen. Dankzij de add-on ‘Custom Solutions’ richten we eenvoudig de koppeling naar jouw specifieke wensen in. Een echte win-winsituatie want je hebt een gepersonaliseerde koppeling én gaat mee in alle xCore updates.

Geen code-, update- of installatiestress meer.

Wellicht één van de grootste voordelen van de xCore: de software hoeven we niet langer te coderen of te installeren binnen je webshop omgeving. Er is in sommige gevallen enkel een kleine opensource Rest/SOAP uitbreiding nodig, die jij of je webshoppartner eenvoudig kan installeren. Verder kun je voor Exact Online veelal zelf bepalen wanneer jij de software inricht. Wil je het liever niet zelf doen? Kies dan voor een implementatiepakket, dan doen wij het voor jou. Last but not least: De xCore is minder gevoelig voor updates. Stap je bijvoorbeeld binnenkort over naar PHP 7.1 of hoger? Geen probleem voor de xCore!

Uitgebreide ondersteuning binnen onze Service Level Agreements (SLA).

Gloednieuw: onze Service Level Agreements! De xCore maakt het mogelijk ons standaard serviceniveau nog verder te verhogen. Als je problemen met onze software ondervindt, kun je terecht bij ons Helpcenter of de Servicedesk. Schiet eenvoudig je vraag in via ons ticketsysteem en wij reageren binnen 8 werkuren (24 uur) inhoudelijk. Als je koppeling er uit ligt, helpen we je uiteraard direct! Beschik je over een SLA Zilver? Dan word je bij vragen direct doorgezet naar de servicedesk en bij complexere vraagstukken helpt de 2elijnssupport je nog sneller. Klinkt goed? Bekijk het Service Level Agreement overzicht.

De xCore staat nooit stil!

Met een vast team van ontwikkelaars wordt de xCore continu geoptimaliseerd en uitgebreid. Zo bouwen we rapportages en dashboards in, voor direct inzicht in de prestaties van je koppeling. Daarnaast worden er continu nieuwe producten en add-ons toegevoegd aan de xCore! We noemen de xCore niet voor niets ‘Hét e-commerce koppelplatform voor Exact Software!’

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier