Nieuws

WWV18 in teken van ‘#NoHandsConnecting’

Helaas alweer voorbij, met de Webwinkel Vakdagen 2018 achter de rug, kijken we terug op twee hele leuke en dynamische dagen in samenwerking met onze partner Exact Software.

LIVE DEMO’S

Vorig jaar lanceerden wij de xCore, waarmee jijzelf je gewenste koppeling kan selecteren, samenstellen en implementeren.  Dit jaar gingen we weer een stap verder. De beurs stond voor ons daarom in het teken van #NoHandsConnecting oftewel het volledig automatiseren van je totale koppelingsproces. Tijdens de live demo’s op de stand, hebben wij samen met bezoekers diverse koppelingen ingericht, gebruikmakend van ons xCore platform. Door de vele standaard nieuwe add-ons is het koppelen weer een stuk eenvoudiger geworden. De reacties waren dan ook unaniem positief. De teller van de xCore staat inmiddels op ruim 800 registraties!

 

 

Opvallend dit jaar was de grote variëteit aan inhoudelijke e-commerce vragen van de bezoekers. De vragen liepen uiteen van “Ik wil met meerdere oplossingen tegelijk werken, kan dat met jullie software?” tot “Kan ik met terugwerkende kracht orders synchroniseren?”. Daarmee zien wij de trend dat e-commerce in Nederland steeds verder professionaliseert. Door deze professionaliseringslag is naast een webshopkoppeling met Exact Online, een totaaloplossing met een directe verbinding naar het kassasysteem en fulfilmentpartij gewenst. Gelukkig is de xCore hierop ingesteld en is koppelen met deze systemen eenvoudig.

 

PARTNER MANAGER

Naast prospecten waren er dit jaar weer veel klanten en partners, altijd leuk om hen te zien. Extra leuk is dat onze ‘gloednieuwe’ Partner Manager Sandra Abelen aanwezig was. Sandra is een oude bekende en na een korte uitstap weer terug bij Dealer4Dealer. In een nieuwe functie maar met dezelfde drive die je van haar gewend bent.

 

 

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier