Nieuws

Nieuw: WooCommerce koppeling

Het is zo ver! Ons gloednieuwe product; de WooCommerce koppeling voor Exact Online en Exact Globe is live!

Meer dan acht jaar geleden, besloten wij het populaire Magento te koppelen met Exact. Omdat de markt ontwikkelt, wint nu ook WooCommerce in populariteit. Hoog tijd om ook hiermee van start te gaan. Dus op de vraag ‘Koppelt dealer4dealer ook WooCommerce met Exact?’ geven wij vanaf nu bevestigend antwoord! 

Zowel voor Exact Online als Globe bieden we een geavanceerde koppeling, die gebruik maakt van het xCore platform en haar techniek. De voordelen zitten, naast een eenvoudige en duidelijke interface, voornamelijk onder de zogenaamde motorkap. Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken en op basis van ervaring met meer dan 1500 gekoppelde webshops bieden we een schaalbaar naar wens aanpasbare oplossing, die eenvoudig is uit te breiden.

Voor Exact Online starten we met de Handel koppeling. Deze koppeling kun je zelf via de wizard implementeren en wisselt naast klanten en artikelen, ook verkooporders en voorraden uit. Heb je meer wensen, zoals werken met gastdebiteuren? Maak dan gebruik van de add-on ‘Gastklanten aanmaken’. Wil je een klantspecifieke aanpassing? Dan kunnen wij dit toevoegen met de add-on ‘Custom Solution’. De add-ons zijn standaard modules voor een vast bedrag per maand, vink ze tijdens de implementatie eenvoudig aan. Graag bieden we jou de meest complete en uitgebreide koppeling aan. Zo hebben we voor onze Magento koppeling al meer dan 20 add-ons! De productlijn zal op korte termijn worden uitgebreid met de Basis en Premium koppeling.  Test nu de WooCommerce 14 dagen gratis!

Een groot voordeel is dat je de Exact Online & WooCommerce koppeling zelf kunt implementeren. Maar we begrijpen het ook heel goed dat je dit liever uitbesteed of simpelweg de tijd er niet voor hebt. Kies dan in de wizard voor het implementatiepakket. Dan nemen wij voor € 400 deze zorg uit handen.  

 

 “De implementatiehulp van dealer4dealer is, net als de WooCommerce koppeling, snel en efficiënt!” – Weltevree.

 

Werk jij met Exact Globe? Dan hebben we ook voor jou een splinternieuwe koppeling! Naast een uitgebreide standaard functionaliteit, ondersteunen we ook het aanmaken van configurabele producten binnen WooCommerce. Het grote verschil met Exact Online is dat de Exact Globe omgeving ‘lokaal’ geïnstalleerd is. Daarom implementeren wij deze koppeling. Gezien de vele instelmogelijkheden doen we dit bij voorkeur samen met jou op locatie.

Ook voor deze koppeling maken we gebruik van onze xCore techniek. Dit houdt in dat we makkelijker kunnen updaten, aanpassingen en uitbreidingen sneller kunnen doorvoeren en veel eenvoudiger kunnen ondersteunen bij vragen. De WooCommerce koppeling voor Exact Globe wordt aangeboden in een maandmodel.  

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier