WooCommerce & Exact Globe koppeling

Koppel WooCommerce & Exact Globe en ervaar het gemak

Jij beslist

Bepaal tot op detailniveau welke informatie je uitwisselt en hoe

Kracht van de koppeling

Uitgebreide functionaliteit, tweeweg-integratie en ready-to-use

Flexibel

Dankzij het xCore concept eenvoudig op maat aanpasbaar

WooCommerce & Exact Globe

Koppel WooCommerce aan Exact Globe

Met deze kant-en-klare en extensie koppel je jouw WooCommerce webshop eenvoudig met Exact Globe. De koppeling is geschikt voor financieel, logistiek en B2B en kan eenvoudig aangepast worden naar jouw wensen. Bepaal tot op detailniveau welke informatie je uitwisselt en hoe.

NEVER CHANGE A WINNING TEAM

De Magento & Exact Globe koppeling is al sinds 2009 een groot succes en wordt sindsdien continu doorontwikkeld. Inmiddels is er ook de WooCommerce koppeling voor Exact Globe. De kracht van deze gloednieuwe koppeling zit 'm in de zeer uitgebreide functionaliteit, tweeweg-integratie en de mogelijkheid om de koppeling aan te passen aan je specifieke wensen en eisen. Weten welke add-ons beschikbaar zijn voor deze koppeling? Kijk dan bij het overzicht onder de prijzen.

Zien = geloven

Een koppeling tussen je webshop en Exact is een belangrijke stap. Om dit goed voor te bereiden geven we je graag een gratis demo. Hierbij krijg je een goed beeld van hoe de koppeling werkt. Wil je echter wat verder? Dan bieden wij een (betaalde) inventarisatie aan waarbij we gebruik maken van onze uitgebreide checklist en een ervaren consultant jouw situatie van A tot Z doorneemt.

Implementatiepakket

Voor het goed implementeren van deze koppeling is kennis van WooCommerce en Exact niet alleen handig maar ook noodzakelijk. Daarom installeren wij deze koppeling voor je. Het standaard implementatiepakket bestaat uit uitgebreide inventarisatie, doornemen checklist, installatie op locatie, ondersteun van testen en nazorg. De kosten voor het implementatiepakket is afhankelijk van de gekozen koppeling.

Prijzen

WooCommerce

Functionaliteiten
  • Klanten
  • Artikelen
  • Configurabele artikelen
  • Verkooporders
  • Voorraad
  • Incl. support & onderhoud

€119 per maand Prijs excl. Implementatiepakket & add-ons

WooCommerce & Exact Globe add-ons

Add-ons
Financieel
Logistiek
B2B
Prijs
Meerdere contactpersonen
Synchroniseer meerdere klanten per debiteur. Standaard synchroniseert de koppeling 1 klant per debiteur.
€15,- p/m
Special products
Synchroniseer alle type producten o.b.v. inrichtingen in Exact Globe. Standaard synchroniseert de koppeling de simpele producten.
€25,- p/m
B2B-pack
Naast de standaard functionaliteit ondersteunt de koppeling ook Prijslijsten. *Binnenkort beschikbaar
€40,- p/m