WooCommerce & Exact Globe koppeling

Koppel WooCommerce & Exact Globe en ervaar het gemak

Jij beslist

Bepaal tot op detailniveau welke informatie je uitwisselt en hoe

Kracht van de koppeling

Uitgebreide functionaliteit, tweeweg-integratie en ready-to-use

Expertise

Maak gebruik van onze jarenlange koppelkennis

XCORE ON PREMISE

Het meest geavanceerde koppelplatform voor Exact

De WooCommerce koppeling maakt gebruik van ons xCore On Premise platform. Ontwikkeld op basis van onze jarenlange kennis en ervaring. Eén omgeving voor al je koppelingen. Dit brengt grote voordelen met zich mee. Zo staat de allernieuwste techniek voor je klaar, zijn de mogelijkheden vrijwel ongelimiteerd en kunnen wij je optimaal supporten. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

WERKING

Met deze kant-en-klare extensie koppel je jouw WooCommerce webshop eenvoudig met Exact Globe. De koppeling is uitermate geschikt voor B2C en kan uitgebreid worden met het optionele B2B pack. De koppeling zorgt ervoor dat de artikelen en voorraden vanuit Exact worden gesynchroniseerd. De orders syncen van de webshop naar Exact. Hierdoor kun je gewoon Exact blijven gebruiken zoals je gewend bent. Klanten kunnen zowel vanuit Exact als de webshop uitgewisseld worden.

In de koppeling hebben wij controles opgenomen die ervoor zorgen dat de informatie gevalideerd is en op de juiste manier wordt gesynchroniseerd. Standaard ondersteunen we één WooCommerce installatie en één gekoppelde administratie.

Wil je de instellingen bekijken of wijzigen? Ook dat kan! De zeer gebruiksvriendelijke interface geeft je een helder inzicht in de prestaties en de juiste tools om dit eenvoudig door te voeren.

JIJ BEPAALT

Elke klant is uniek, daar hebben wij tijdens de ontwikkeling van de xCore rekening mee gehouden.

De kracht van deze gloednieuwe koppeling zit 'm naast de zeer uitgebreide functionaliteit, tweeweg-integratie ook in de mogelijkheid om de koppeling snel aan te kunnen passen aan je specifieke wensen en eisen. Dankzij de ‘mapping tabellen’ wissel je informatie uit zonder enig programmeerwerk. En als dat nog niet genoeg is kan de koppeling dankzij de dynamische opbouw in no-time ‘op maat’ gemaakt worden.

Zien wij een vraag vaker voorbij komen? Dan maken we een standaard add-on. Weten welke add-ons beschikbaar zijn voor deze koppeling? Bekijk het overzicht hier.

GRATIS DEMO

Een koppeling tussen je WooCommerce omgeving en Exact Globe is een belangrijke en vaak ingrijpende stap. Om dit goed voor te bereiden geven we je graag een gratis demo. Hierbij krijg je een goed beeld van hoe de koppeling werkt. Want zien is geloven!

Wil je een stapje verder en precies weten wat de koppeling in jouw specifieke situatie kan betekenen? Dan bieden wij een (betaalde) inventarisatie aan waarbij we gebruikmaken van onze uitgebreide checklist en een ervaren consultant die jouw situatie van A tot Z doorneemt.

Implementatiepakket

Voor het goed implementeren van deze koppeling is kennis van WooCommerce en Exact naast handig ook noodzakelijk. Daarom ontzorgen wij je graag en hanteren we een implementatiepakket. Het standaard implementatiepakket bestaat uit uitgebreide inventarisatie, doornemen checklist, installatie op locatie, ondersteuning bij het testen en nazorg. De kosten voor het implementatiepakket zijn afhankelijk van de gekozen koppeling.

Prijzen

WooCommerce

Functionaliteiten
  • Klanten
  • Artikelen
  • Configurabele artikelen
  • Verkooporders
  • Voorraad
  • Incl. support & onderhoud

€119 per maand Prijs excl. Implementatiepakket & add-ons

WooCommerce & Exact Globe add-ons

Add-ons
Financieel
Logistiek
B2B
Prijs
Meerdere contactpersonen
Synchroniseer meerdere klanten per debiteur. Standaard synchroniseert de koppeling 1 klant per debiteur.
€15,- p/m
Extra administratie
Koppel een extra website binnen de bestaande WooCommerce installatie aan een aparte Exact administratie.
€20,- p/m
Special products
Synchroniseer alle type producten o.b.v. inrichtingen in Exact Globe. Standaard synchroniseert de koppeling de simpele producten.
€25,- p/m
B2B-pack
Naast de standaard functionaliteit ondersteunt de koppeling ook Prijslijsten. *Nog te ontwikkelen
€40,- p/m