Nieuws

We’re hiring!

Dat ontwikkelen van softwareoplossingen tussen webshops en Exact gaat ons best goed af. Sterker nog, we groeien als kool! Dus ben je op zoek een interessante developersfunctie in een leuk bedrijf? Solliciteer dan snel!

Maar wat kun je eigenlijk verwachten als je bij dealer4dealer komt werken? Niemand minder dan onze Willie vertelt je wat werken bij dealer4dealer voor hem betekent.

“Zes jaar geleden ben ik bij dealer4dealer begonnen. Wat ik me nog goed kan herinneren, is de relaxte sfeer die er hing toen ik binnenkwam. En die sfeer hangt er nog steeds. Ik vind het hier prettig, relaxt en ongedwongen werken. Je moet hier niks, alles gebeurt in overleg. Als je hebt bewezen dat je jezelf wilt inzetten voor het bedrijf, krijg je er veel vrijheid voor terug.

Bij dealer4dealer werken we met korte lijntjes. Je kunt altijd bij iedereen terecht en dat ervaar ik als zeer prettig. Persoonlijk denk ik ook dat ik minder gemotiveerd zou zijn als ik binnen een bedrijf zou werken waar een duidelijke hiërarchie heerst. Alleen als het echt nodig is, vindt sturing plaats en wordt aangeven wat er moet gebeuren. Dat vind ik een fijn gegeven.

Ook is er op de afdeling genoeg ruimte voor eigen inbreng. We werken bijvoorbeeld aan ons eigen platform, xCore. Als iemand uit het team iets tegenkomt waarvan hij denkt dat het anders kan, dan is er ruimte om dat te onderzoeken en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Die ontwikkeling ligt volledig bij jezelf. Als je je alleen wilt bezighouden met hetgeen wat op het programma staat, is dat ook prima.

We hebben echt een leuk developersteam. We kunnen goed met elkaar samenwerken, maar ook goed met elkaar dollen. Bovendien kun je hier veel leren van je collega’s, zowel de beginnende als de ervaren developer. Dus een nieuwe developer komt hier in een warm bad. Mag ik trouwens ook zeggen dat de nieuwe collega goed moet kunnen tafelvoetballen? Ik zoek nog een geduchte tegenstander. Al is mijn tafelvoetbal-niveau redelijk gezakt de laatste tijd…”

Benieuwd naar welke vacatures er openstaan? Kijk dan op onze vacaturepagina.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier