Nieuws

Webwinkel Vakdagen? Webwinkel Feestdagen!

Daar stonden we dan in 2011 op onze eerste Webwinkel Vakdagen. Met z’n drieën, onze colbertjes en een Volkswagen T1 busje. Zenuwachtig en totaal onwetend wat ons te wachten stond. Dat hebben we geweten! E-commerce stond toen nog in de kinderschoenen, net als de potentiele webshophouders. Het was een rollercoaster. Van vragen ‘Waarom zou ik een webshop beginnen? Magenta/Magento en Exact, is dat niet iets met boekhouden?’ Tot aan opmerkingen als; ‘Dat Coolblue, dat wordt niets! En koppelen? Wat een onzin.’ Bij elkaar twee knotsgekke maar vooral fantastische dagen!

Stand 2011

Negen Webwinkel Vakdagen en meer dan 1500 gekoppelde webshops verder, is er voor ons heel veel veranderd. Nu staan we in hal 1 met een super strakke vijf meter hoge stand, 5 demobooths en een team van negen collega’s, inclusief onze eigen dealer4dealer truien.

stand 2019

De grote gekte is voorbij en het niveau hoger dan ooit. Iedereen weet waar hij over spreekt. E-commerce is volwassen geworden en veel van onze partners zijn, net als ons, met de markt meegegroeid. Prachtig om te zien. En als klap op de vuurpijl bestaan we 10 jaar! We kunnen niet anders concluderen; de Webwinkel Vakdagen zijn met recht de ‘Webwinkel Feestdagen’. Tot volgend jaar!

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier