Nieuws

Fulfilment koppelingen? Zeker!

Soms vergeet je gewoon te vertellen wat je allemaal doet! Dit is ook bij ons het geval. Je kent ons van onze webshopkoppelingen en Aflettermodules. Maar weet je ook dat we al 10 (e-)fulfilment specialisten aan Exact hebben gekoppeld? Nee? Hoog tijd om hier meer over te vertellen.

Maak het verschil

Met grote regelmaat krijgen we de vraag om allerlei nieuwe koppelingen te ontwikkelen. Omdat we uitgaan van het principe ‘doe alleen waar je goed in bent’ richten we ons alleen op onze specialiteit; Online Ondernemen. Hierdoor vallen veel aanvragen af, maar maken we voor fulfilmentpartijen graag een uitzondering. Webshops en verzendingen gaan namelijk hand in hand. Hierin kan de webshopondernemer juist hét verschil maken. Om onze klanten hierin te ondersteunen hebben we de afgelopen jaren al diverse fulfilment koppelingen ontwikkeld.

Koppelingen

De nieuwste fulfilment koppelingen maken gebruik van ons xCore platform. Eén omgeving voor al je koppelingen, dit brengt grote voordelen met zich mee. Meer dan 600 klanten maken er dagelijks gebruik van. Waarom? Je hebt 24/7 online toegang, heldere rapportages en een supergebruiksvriendelijke userinterface. Én de techniek staat voor je klaar, want de toegang naar Exact is geregeld. Wij sluiten aan op jouw fulfilmentpartner, zo hebben we al koppelingen gelegd met onder andere WICS, Seacon, TLogistics en Picqer

Synchroniseren

Het komt regelmatig voor dat de koppelingen verschillen in functionaliteit. Dit verschil is afhankelijk van de klantspecifieke wensen en met welke Exact Online licentie gewerkt wordt. Maak je bijvoorbeeld gebruik van Exact Online Handel? Dan kunnen wij onder andere artikelen, orders, leveringen, bestellingen en voorraden synchroniseren. 

In de koppeling kunnen tevens verschillende controles worden ingebouwd. Een mooi voorbeeld is de artikelsynchronisatie; hier controleert onze koppeling of het artikel al bestaat. Zo niet, dan maakt de koppeling dit artikel direct voor je aan. Kortom: wat voor koppeling je ook zoekt, wij denken graag met je mee om tot de juiste oplossing te komen.

Maandbedrag

De fulfilment koppelingen worden aangeboden voor een vast bedrag per maand. Daarnaast betaal je éénmalige kosten om de koppeling naar wens te ontwikkelen en te implementeren.  

Wil je meer weten? Neem dan contact op met ons.         

 

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier