Klantcase

Klantcase: Voordeelscooters

Webshop: Voordeelscooters
Vakgebied: Scooters
Gestart: 2009
Medewerkers: 15 medewerkers
Vestigingsplaats
: Dordrecht 
Werken metMagento 2 & Exact Online koppeling & Lightspeed koppeling

 

 

 

De verkoop van scooters uit een garagebox, daar begon het allemaal voor Voordeelscooters. Inmiddels bestaan ze uit een groot team van scooterfanaten, die je graag helpen in zowel één van de winkels als webwinkel. Met ruim 2500 scooterverkopen per jaar, zijn ze naar eigen zeggen een van de grootste scooterwinkels in de Benelux.

Volgens David van Egmond van Voordeelscooters is de specialiteit het unieke serviceaanbod. ‘In de loop der jaren heeft Voordeelscooters.nl zich gespecialiseerd in service aan huis, zo komen we met een mobiele werkplaats bij je thuis’ aldus David. Hij vervolgt dat ze zich richten op goede service en advies, een mooi assortiment en uiteraard lage prijzen. Daar ligt ook de vertaalslag naar dealer4dealer: ‘Het team van dealer4dealer helpt uitstekend bij het opzetten van de koppeling en ook bij eventuele problemen wordt er adequaat gehandeld’ aldus David.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Quote
‘’De koppeling van dealer4dealer bespaart ons veel tijd doordat de producten, verkooporders en klanten worden gesynchroniseerd’’ – David van Egmond – Voordeelscooters

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier