Nieuws

Voeg nu Tikkie toe aan je Exact Globe factuur

Toekomst van betalen

dealer4dealer, e-commerce backoffice specialist voor Exact Software, voegt Tikkie toe. Vanaf nu kunnen klanten met een eenvoudige koppeling Tikkie toevoegen aan hun facturen. dealer4dealer is de eerste Exact partner die dit mogelijk maakt. René Albertema van dealer4dealer: ‘De toekomst van zakelijk betalen is aan het veranderen. Consumenten zijn al gewend om via Tikkie elkaar snel te betalen. Het is nu ook aan de zakelijke markt om dit nieuwe betaalgedrag te faciliteren’

Een tikkie sneller

Het sneller betaald krijgen van facturen is voor iedere ondernemer winst. Niet alleen omdat het de cashflow optimaliseert, maar ook omdat er minder tijd aan de administratie besteedt hoeft te worden. De zakelijke markt is gewend om binnen 14 of 30 dagen na het versturen van de factuur geld te ontvangen. De gemiddelde zakelijke Tikkie wordt binnen 1 uur en 20 minuten betaald en staat dan ook direct op de rekening. René Albertema: “We geven onze klanten de mogelijkheid Tikkie te integreren als tweede betaaloptie. Hiermee zorgen we niet alleen dat onze klanten sneller betaald krijgen, maar zorgen zij op hun beurt ook weer dat hun klanten makkelijker kunnen betalen. Een win-win situatie voor iedereen.”

Exact koppeling

De Tikkie integratie maakt gebruik van het xCore platform; het koppelplatform voor Exact. Via de xCore kunnen klanten vanuit de Tikkie module betaallinken toevoegen aan Exact Globe facturen. Klanten bepalen zelf aan welke factuur ze de betaallink willen toevoegen. Ook kan de betaallink per mail worden gestuurd.

Wil je meer weten over onze Tikkie integratie klik dan hier.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier