Nieuws

Van klant naar collega

Vanaf september begroeten we alweer de 5e nieuwe collega van dit jaar. En niet zomaar één. Gerald Teunis is een oude bekende van Dealer4Dealer. Als mede-eigenaar van iPodhoes.nl, nu bekend als MobileMango.nl, was Gerald sinds dag één al klant van ons. Na zeven jaar een webshop gerund te hebben, is deze verkocht en heeft Gerald de keuze gemaakt om bij ons aan de slag te gaan. In de functie van business consultant zal Gerald vanuit Eindhoven het aanspreekpunt zijn voor het zuiden van Nederland. Een raar besluit om van webshopeigenaar business consultant te worden? “Nee hoor, soms is 1 + 1 simpelweg 3.” In dit blog vertelt Gerald meer over zijn carrièreswitch.

Waarom een webshop?

“Onze webshop iPodhoes.nl is op een bijzondere manier tot stand gekomen,” vertelt Gerald. “Het begon allemaal tijdens een grote faillissementsveiling van een vliegtuigmaatschappij. Met een vriend besloot ik om hier een kijkje te nemen. Uiteindelijk kwamen we met 2.800 kinderrugzakjes en 1.800 opblaasbare vliegtuigen thuis. Deze hebben we op allerlei manieren weten te verkopen en vanaf dat moment begon het handelsvirus. Toen zijn we doorgegaan met het verkopen van accessoires voor de Nintendo Wii, op dat moment een echte hype. Het verkopen deden we via Marktplaats. Na een tijdje was de lol er wel van af omdat er te veel handelingen voor nodig waren. Een webshop was dus de uitkomst. Op dat moment kwam de iPhone uit en dachten we “Daar kunnen we wat mee!”.”

De keuze voor Dealer4Dealer

“Na zeven jaar iPodhoes.nl was het tijd voor een nieuwe uitdaging!” besloot Gerald in 2016. “Het runnen van een eigen onderneming was erg leerzaam en uitdagend, maar ik wilde graag de switch maken van het runnen van een eigen onderneming naar het werken voor een bedrijf. Op dat moment werd ik benaderd door Dealer4Dealer, dit kwam als geroepen. Met Dealer4Dealer heb ik als webshopeigenaar altijd goede ervaring en erg leuk contact gehad. Dus die keuze was niet zo moeilijk.”

Ervaring toepassen in de praktijk

“De baan bij Dealer4Dealer is perfect voor mij, omdat mijn klanten voornamelijk webwinkels zullen zijn. Hierdoor kan ik al mijn ervaring met Exact, de koppeling, webwinkels en het ondernemen toepassen. In de zeven jaar als eigenaar van een webshop ben ik regelmatig tegen problemen aangelopen die ik altijd op heb weten te lossen. Ik kan mijn klanten straks tips geven om het runnen van hun webshop gemakkelijker, beter en goedkoper te maken.”

Een uitdaging

“Ik heb er erg veel zin in! Het lijkt me erg leuk om een kijkje te mogen nemen in de keuken van andere webshops. Ik denk dat ik een nuttige bijdrage kan leveren aan mijn klanten. Met tips en net een andere kijk wil ik ervoor zorgen dat hun business zal verbeteren.”

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier