Vacature

Vacature servicedesk medewerker (40 uur)

Jij bent de spin in het web

Wil jij centraal staan in de organisatie en het aanspreekpunt zijn voor klanten, programmeurs en consultants? Ben je gek op dynamiek, variatie en wil jij graag mensen helpen? Lees dan snel verder, want vanaf 1 januari kan jij deze rol misschien wel vervullen.

Over de functie

Servicedesk medewerker. Klinkt standaard? Bij ons zeker niet! Onze servicedesk weet alles. Nou ja, bijna alles. Samen met een ervaren collega ben jij het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten. Per mail (Zendesk) én telefonisch. Als ze vastlopen of inhoudelijke vragen hebben, kunnen ze bij jou terecht. 

Geen vraag is gelijk. Van inhoud tot techniek, van boekhouding (Exact) tot webshop. Jij overziet het gehele proces. Deze kennis komt natuurlijk niet vanzelf: je schakelt veel met interne collega’s en onze partners. Samen gaan we voor hetzelfde doel: tevreden klanten.

Wat krijg je ervoor terug?

Een stimulerende en dynamische werkomgeving met een hoog kennisniveau, gespecialiseerde collega’s met veel humor, prima salaris en een hele berg ervaring. Dat pakt niemand je meer af. Bovendien krijg je alle ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen.

Uiteraard is er ook ruimte voor gezelligheid. Elke dag kun je aansluiten bij de teamlunch en bij alle toffe uitjes ben jij als teammember meer dan welkom. Zo zijn we dit jaar vanwege het 10-jarige bestaan naar Barcelona geweest en hebben we onlangs fanatiek gelasergamed.

Over dealer4dealer

dealer4dealer is dé backoffice specialist voor Exact software, gevestigd in het mooie Groningen. Ken jij ons nog niet? Jammer, want we groeien als kool! Aan onze unieke en in eigen huis ontwikkelde software zijn de afgelopen jaren al meer dan 2000 webshops gekoppeld. Neem bijvoorbeeld Colourful Rebel, Zinzi en Quooker: dit zijn goede klanten van ons.

Wat verwachten je van jou?

Een hbo-achtergrond is erg handig. Verder ben je pragmatisch, analytisch en kan je snel schakelen. Je hebt interesse in software in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan code, Exact en technische koppelingen. Ook ben je niet bang je te verdiepen in administratieve- en webshopprocessen. Tenslotte vind je het leuk om mee te denken in een oplossing voor de klant!

Je leeftijd en ervaring maakt ons niet uit: zolang je maar sterk in je schoenen staat en het hoofd koel houdt als het even hectisch wordt.

Connect met ons! 
Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Stuur je CV met korte motivatie naar r.albertema@dealer4dealer.nl. Wil je eerste nog meer informatie, over de functie of over dealer4dealer? Neem dan contact op met René Albertema via 050 – 544 50 39.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier