Nieuws

Tweeduizendste gekoppelde webshop een feit!

Waar we ons eerste jaar slechts twee webshops koppelden en het jaar erop vier, staat de teller nu op tweeduizend gekoppelde webshops. Inmiddels sluiten we zo’n dertig tot veertig nieuwe shops per maand aan en maken we ons op voor het beste jaar ooit.

In 2010 zijn we tijdens een project via webshopbouwer MediaCT in aanraking gekomen met Magento. Hoewel Magento eigenlijk nog in de kinderschoenen stond was direct al duidelijk dat dit één van dé oplossingen zou worden voor e-commerce vraagstukken. Campingspecialist De Wit uit Schijndel was hierbij onze eerste klant met de Exact Globe en Magento koppeling. Twee jaar later volgde de Exact Online en Magento-koppeling, waarvan The Sisters Distribution de primeur had. Beide zijn overigens nog altijd klant.  

Het aanbod is in de loop der jaren aardig uitgebreid. Zo wordt er inmiddels gekoppeld met meerdere e-commerceplatformen, waaronder WooCommerce, Lightspeed en onlangs met Shopware. Dat is nog niet alles want ook koppelingen met fulfilment software, Payment Service Providers en PIM systemen behoren tot de productportfolio. De vraag vanuit onze e-commerce klanten wordt steeds groter en gevarieerder en daar willen wij oplossingen voor bieden.

2000ste koppeling Quooker


Quooker tweeduizendste gekoppelde webshop
Afgelopen maand bereikten we een mooie mijlpaal toen we alweer de tweeduizendste webshop koppelden. Hoewel we verhoudingsgewijs veel meer webshops met Exact Online aansluiten, was de tweeduizendste er een tussen Exact Globe en Magento; de koppeling waarmee het allemaal begon.

Quooker, aanbieder van kokendwaterkranen, deed de aanvraag. Het bedrijf maakt al zo’n tien jaar gebruik van Exact Globe, maar zet nu zijn eerste echte stappen in de online wereld. Business analist Vera Crijns: “Vanaf de lancering van de webshops gaat het ongelooflijk hard. We krijgen wekelijks tussen de vierhonderd en vijfhonderd orders binnen, waardoor het handmatig inboeken van de orders en het controleren van de betaalbevestigingen monnikenwerk was geworden.”

De Nederlandse en Engelse webshop zijn al gekoppeld, de overige zeven webwinkels volgen in de loop van dit jaar. “Het fijne van dealer4dealer vind ik dat er op belangrijke momenten – zoals de livegang van een nieuwe webshop – iemand bij ons aanwezig is”, zegt Vera, die op aanraden van Exact Software en de webshopbouwer YouWe voor ons koos. “Wanneer twee partijen afzonderlijk van elkaar hetzelfde advies geven, weet je dat je goed zit.”

Exact Online Spotlight Award
Dat ons succes niet onopgemerkt blijft bleek tijdens Exact Live, het grootste evenement van Exact, daar werden we in het zonnetje gezet door de softwareaanbieder. We wonnen de Exact Online Spotlight Award als dank voor onze jarenlange inzet en voor het in eind 2016 gelanceerde xCore koppelplatform – waarmee klanten zelf de gewenste Exact Online-koppeling kunnen samenstellen en implementeren. Dit platform telt nu al meer dan zevenhonderdvijftig actieve klanten en daar zijn we bijzonder trots op.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier