Vacature

Topper in Communicatie en Marketing (32-40 uur)

Wat hebben wij hebben in de aanbieding? Wij durven wel te zeggen de meest gevarieerde communicatie- en marketingbaan die er is. Je gaat bij ons in de volledige breedte aan de slag. Van creatie tot beheer. Van commercie naar content. Bij ons valt alles samen. Dat doe je in de zeer dynamische, hard groeiende e-commercewereld die volop in beweging is!

xCore | dealer4dealer
Wij zijn momenteel aan het transformeren van dienstverlener naar softwareplatform. Onze naam delaer4dealer zal binnenkort overgaan naar xCore. Met het xCore-platform koppelen wij de e-commercewereld aan Exact software. Deze innovatieve en in eigen huis ontwikkelde software vindt inmiddels haar weg bij meer dan 3000 webshops in Nederland, België en daarbuiten. Dit doen we met meer dan 40 collega’s vanuit onze mooie stad Groningen. Wij zijn volop in ontwikkeling en willen hier grote stappen gaan maken. Daar hebben we jou bij nodig!  

Over de functie | Hoeveel uitdaging zoek je?
Klinkt misschien wat overdreven, maar dat is het niet. In deze prachtige functie ben je zowel uitvoerend als strategisch bezig. Zo ben je verantwoordelijk voor de groei van onze socials en de content die daar op gepost moet worden. Dit geldt ook voor onze website(s) en de interne en externe communicatie. Binnen ons xCore-platform zorg jij voor alle nieuwsberichten, teksten en updates. Je bent betrokken bij commerciële acties, events en alles wat daar verder bij komt kijken. Je hebt regie over onze gehele communicatieplanning en je denkt mee over de wijze waarop wij communiceren. Kortom, hoeveel uitdaging zoek je? 

Wie zoeken wij | Past dit bij jou?
Jij wordt één van de ‘gezichten’ van het bedrijf. Jij ziet én zoekt content en hebt een gezonde commerciële drive. Jij hebt hbo-niveau, bent gedreven, leergierig en nauwkeurig. Ben je ook in staat om hoofd- en bijzaken te scheiden en weet je goed overzicht te houden? Dan is dit echt iets voor jou! Ben je net afgestudeerd of starter? Dat is voor ons geen probleem. Je wordt intensief begeleid en wij leren jou het vak.

Wij bieden| …
… alles wat nodig is om jouw functie goed te kunnen uitvoeren met daarbij een passend salaris, 26 vakantiedagen o.b.v. een fulltime contract, veel leuke personeelsuitjes, elke dag een volledig verzorgde lunch, maar bovenal een uitdagende functie in een supergezellig en gemotiveerd team!

Connect met ons!
Klinkt goed? Solliciteer en wie weet kunnen wij binnenkort kennis maken! Wil je meer weten?  Neem dan contact op met René Albertema via 050 – 544 50 39. Anders ontvangen wij graag je CV met korte motivatie. Deze kun je sturen naar r.albertema@dealer4dealer.nl.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier