LAAT JE KLANT DIRECT BETALEN, VOEG EEN TIKKIE TOE AAN JE FACTUUR

JIJ BESLIST

Bepaal zelf aan welke factuur je een Tikkie wilt toevoegen

JOUW VOORDEEL

Wacht minder lang op je geld dankzij de Tikkie betaallink

MEER SERVICE

Bied je klanten extra mogelijkheden om de factuur te betalen

DE TOEKOMST VAN BETALEN

Laat je klanten snel en eenvoudig betalen

Binnen 14 of 30 dagen betalen na ontvangst factuur. In de zakelijk markt weten we niet beter. Maar als consument (al meer dan 5 miljoen gebruikers) zijn we al heel anders gewend. Direct betalen via een Tikkie en alles gelijk verwerkt. Ook de zakelijke markt staat voor deze veranderingen. Daarom hebben wij de Tikkie integratie! Voeg een Tikkie toe aan je factuur, zodat je klant direct kan betalen. Helemaal van deze tijd. De toekomst van zakelijk betalen gaat veranderen. Sluit je nu aan!

WERKING

De Tikkie Integratie maakt gebruik van ons xCore platform; hét koppelplatform voor Exact. Binnen de xCore kun je vanuit de Tikkie module betaallinken toevoegen aan je Exact Globe facturen. Je geeft zelf aan op welke facturen je ze wilt plaatsen. Je kunt zelfs de betaallink meesturen in de begeleidende mail/schrijven. Zodra de klant er op klikt wordt er een Tikkie geopend en kan de klant direct betalen. Zodra is betaald krijg je via Tikkie direct je geld binnen op je rekening.

Aan de slag

Om te starten heb je een zakelijk Tikkie account nodig. Vraag deze hier aan en wij zetten je aanvraag door. Werk je met de ABN AMRO Bank? Dan is dit binnen een paar dagen geregeld. Ben je nog geen klant? Houd dan rekening met een langere doorlooptijd. Zodra dit geregeld is zijn we ready to go! Let op! Aan het gebruik van Tikkie zakelijk zijn kosten verbonden.

 

Tip: geef een betalingskorting als de klant direct via Tikkie betaalt. Hij korting, jij direct je geld! De ideale Win-Win situatie.

IMPLEMENTATIEPAKKET

De Tikkie Integratie werkt vanaf jouw Exact omgeving. Daarom ontzorgen wij je graag en hanteren we een implementatiepakket.

 

Na de bestelling nemen we contact met je op voor de installatie van de software. Hierbij stellen wij, samen met jou, de module in en geven we uitleg over de werking. Daarna kun je aan de slag. Heb je vervolgens nog vragen dan kun je terugvallen op onze servicedesk. Werk je met een vaste Exact partner? We gaan graag met ze in gesprek, samen kunnen we jou nog beter helpen.

Tikkie Aflettermodule

Je Tikkie-betaallinken eenvoudig afletteren? Dat kan met de Tikkie Aflettermodule. De module werkt na implementatie volledig geautomatiseerd. Dus alle Tikkies die zijn betaald worden automatisch afgeletterd en verwerkt in Exact Globe. De Aflettermodule downloadt automatisch de betaalspecificaties om ze vervolgens in te lezen in de module. Vervolgens worden automatisch de openstaande posten uit Exact Globe opgehaald en gematcht met jouw Tikkie-betaallinken, waardoor je administratie weer ‘glad’ loopt.

 

De Aflettermodule voor Tikkie kost € 20,- per maand + eenmalige implementatiekosten van € 200,-.

Prijzen

TIKKIE Integratie

Functionaliteiten
  • Voeg Tikkie betaallinken toe
  • Bepaal zelf welke facturen
  • Snel je geld op je eigen rekening
  • Incl. support & onderhoud

€29,-  per maand + eenmalig €250,- implementatiepakket

Quote

“Hoe sneller, hoe beter! Tikkie maakt dit mogelijk.”

FAQ

Hoe sluit ik een Tikkie account af?

+

Vul daarvoor dit formulier in. Wij zetten de aanvraag voor je door naar Tikkie. Ons contactpersoon pakt dit dan verder met je op. Zodra dit geregeld is krijg je zogenaamde ‘tokens’ die wij nodig hebben binnen onze module. Zodra deze zijn ingesteld en de software ingericht is, kun je aan de slag.

Voor welke Exact software is deze integratie geschikt?

+

De Tikkie integratie is beschikbaar voor Exact Globe.

Zijn er kosten aan Tikkie verbonden?

+

Ja, er worden alleen kosten in rekening gebracht bij een geslaagde Tikkie. Voor een overzicht van deze kosten en bijbehorende werkwijze verwijzen we je graag naar het contract die je afsluit bij Tikkie.

Kan ik de module per maand opzeggen?

+

Ja, de opzegtermijn is één maand met ingang van de eerste van de volgende maand.

Is het maandbedrag inclusief onderhoud en support?

+

Ja, voor meer informatie over o.a. het support verwijzen we je graag naar het Helpcenter.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.

+

Ga dan naar ons Helpcenter. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen.

Ook interessant

Order Processor

Exact
€59,- per maand
Nu bestellen

Magento 2 & Exact Globe

Magento
Vanaf €119,- per maand
Offerte aanvragen

Adyen

Afletteren
Vanaf €45,- per maand
Nu bestellen