Nieuws

Terugblik Webwinkel Vakdagen 2017

Vorige week vond de elfde editie van de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Dealer4Dealer was natuurlijk ook weer van de partij en wat wás het gezellig. We stonden er dan ook niet alleen! Samen met partners Guapa, Exact en Linqhost vormden we een volledig e-commerce plein en gaven we bezoekers informatie over (Magento) webshops, hosting, boekhouding en beschikbare koppelingen. Onze grote dubbele stand (5x5x5m!) trok veel aandacht en ook onze sportieve rode Dealer4Dealer jasjes bleken een schot in de roos.

Dag 1 – We hebben nieuws!
De eerste beursdag woensdag begint rustig maar richting de middag trekt de drukte aan. Potentiële leads, bestaande klanten & partners van Dealer4Dealer komen allemaal even een kijkje nemen in onze mooie stand, mede mogelijk gemaakt door Exact.

De beurs gaf ons de ideale mogelijkheid om ons splinternieuwe, in huis ontwikkelde platform, de xCore, voor te stellen aan het grote publiek. We willen klanten en partners namelijk de mogelijkheid bieden om wanneer ze willen, zelf hun koppeling te kiezen, samen te stellen en te implementeren. Met de xCore hebben we dit nu mogelijk gemaakt en uit onze gesprekken op de beurs bleek al snel dat we een grote wens van Magento/hosting partijen hebben ingevuld. Daarnaast waren vooral onze partners ook erg blij met de boodschap dat het gebruik van Ioncube (versleutelingssoftware) niet meer nodig is.

Proost!
Na afloop van dag 1 op de beurs was het hoog tijd voor de welbekende Webwinkel Vakdagen borrel. Hier was, zoals ieder jaar, alles weer tot in de puntjes geregeld; fijne drankjes, lekkere snacks en een leuk bandje die de laatste hits door de speakers knalden. Kortom: hartstikke gezellig.

Na een aantal drankjes en dansjes vertrokken we gezamenlijk en met knorrende maag richting restaurant De Korenbeurs, waar ook de Dutchento Nieuwjaarsborrel plaatsvond. Na eerst heerlijk gegeten te hebben sluiten we daarna aan bij de borrel om samen met Dutchento &  partners (waaronder Experius, MediaCT en E-difference) te proosten op een succesvol nieuwe e-commerce jaar. Een paar uurtjes, nog meer drankjes en een hoop gezelligheid later geven we er rond 00:15 uur de brui aan en gaan we op weg naar het hotel; gesloopt maar voldaan. Tot morgen.

Dag 2 – Druk, drukker, drukst
Goedemorgen, dag twee begint goed! Na een fijne douche en een topontbijtje in het hotel staan we om 10:00uur weer fris en fruitig in de stand. Vanaf het moment dat de beurs open is loopt de stand vol en dit gaat de hele dag zo door. Druk-drukker-drukst lijkt het thema van de vandaag. We zijn deze tweede dag van de beurs continu in gesprek en pas vanaf een uur of 16:00 wordt het rustiger.

Tegen 17:00uur zijn de keeltjes schor, de hal zo goed als leeg en de Webwinkel Vakdagen 2017 alweer voorbij. We kijken terug op twee zeer productieve maar vooral ook hele gezellige dagen en willen onze partners bedanken voor een wederom mooie editie. Tot volgend jaar!


Meer weten over de xCore en/of onze producten? Kijk dan eens in onze App Store of neem contact op!

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier