Vacature

Systeembeheer gezocht (16-20 uur)

dealer4dealer is dé e-commerce backofficespecialist voor Exact software, gevestigd in het mooie Groningen. Ken jij ons nog niet? Jammer, want via ons unieke xCore-platform ontwikkelen wij namelijk softwareoplossingen tussen webshops en Exact. En dat gaat best hard! Daarom zoeken ter ondersteuning van de interne organisatie een systeembeheerder (16-20 uur).

Ben je gek op dynamiek, variatie en help jij je collega’s graag? Heb je een goede technische kennis en kun je dit in begrijpbare taal overbrengen? Lees dan snel verder!

Over de functie
Als systeembeheerder ben je bezig met onze interne techniek. Je zorgt ervoor dat iedereen zonder problemen lekker kan doorwerken. Of het nu gaat om de laptops, verbindingen of dockingstations, jij hebt er verstand van. Ook weet je om te gaan met onze softwarepakketten, zoals Zendesk, Docker/Kubernetes, Office Applicaties en de Exchange Server. Daarnaast heb je affiniteit met webapplicaties, heb je kennis van Linux en ervaring met het maken van images. Stiekem vind je programmeren ook leuk en heb je affiniteit met de e-commerce. Ook dan kunnen we je kennis goed gebruiken, want wellicht heb jij wel een idee hoe onze ontwikkelaars nog eenvoudiger en efficiënter kunnen werken. 

Met andere woorden: we bieden een brede en gevarieerdere functie met veel kennisgebieden. We begrijpen dat je niet elk systeem op je duimpje kent, als je maar de wil hebt om te leren. 

Wat krijg je ervoor terug?
Een stimulerende en dynamische werkomgeving met een hoog kennisniveau, gespecialiseerde collega’s met veel humor, prima salaris en een hele berg ervaring. Dat pakt niemand je meer af. Bovendien krijg je alle ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen en zijn we natuurlijk ook nieuwsgierig naar jouw visie.

We bieden niet alleen een fijne werkomgeving, het is hier ook gezellig! Elke dag verzorgen we een lunch (zodra het weer kan ivm corona), altijd leuk, want de grootste verhalen worden dan op tafel gelegd 😉 En natuurlijk ben je bij alle toffe teamuitjes als teammember meer dan welkom.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt minimaal mbo- of hbo- werk- en denkniveau. Verder ben je erg pragmatisch, analytisch en kun je snel schakelen. Je hebt naast goede kennis van hardware veel interesse in software in de breedste zin van het woord. Je leeftijd en ervaring maakt ons niet uit: zolang je maar sterk in je schoenen staat, je graag wilt leren en het hoofd koel houdt als het even hectisch wordt.

Connect met ons!
Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Stuur je CV met korte motivatie naar r.albertema@dealer4dealer.nl. Wil je eerste meer informatie over de functie of over dealer4dealer? Neem dan contact op met René Albertema via 050 – 544 50 39.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier