Vacature

Stage PHP/dotNET Ontwikkelaar

Op zoek naar een stage plek waar het dé uitdaging is om met zoveel mogelijk koffie kopjes te lopen? Dan ben je bij dealer4dealer aan het verkeerde adres! Een stage bij ons geeft je veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Wij zijn dé backoffice specialist voor Exact software en koppelen erop los. Onze unieke en in eigen huis ontwikkelde software wordt inmiddels door ruim 1500 webshops gebruikt and we’re still counting. Daarom zoeken we jou!

Een kijkje in jouw stagedag

De dag begint met een heerlijk kopje koffie van vers gemalen bonen om goed van start te gaan. Onder de vleugels van een ervaren specialist pak je één van de vragen van een klant op die je gisteren binnen hebt gekregen. Vervolgens heb je een overleg met je collega’s over de voortgang van de lopende projecten. Lunchtijd! Met z’n allen eten en daarna een wandeling of een potje tafelvoetbal. Na de pauze ga je verder met het doorvoeren van een update voor een koppeling. Verdorie, loop je toch vast tijdens het programmeren. Gelukkig helpen je collega’s je graag verder op weg en kun je snel verder. Voordat je het door hebt komt er een einde aan de dag, je sluit de boel af en gaat lekker noar hoes tou.

Je zoekt…

Een stage waar jij je passie kwijt kan en volop wordt opgenomen in het team. Je wilt een uitdagende stage waarin je unieke e-commerce software mag ontwikkelen. Dat je nog niet veel ervaring hebt, houdt jou niet tegen. Je bent bereid om te leren en denkt graag mee over de ontwikkelen en processen. Ook vind je het leuk om software te ontwikkelingen die aansluit bij de wensen van de klant.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een dynamische en uitdagende stageplek waar je als voorwaardige collega wordt gezien;
  • Nuchtere, informele werkomgeving met een hoop lol;
  • Een prima stagevergoeding;
  • Dagelijks een gezellige teamlunch inclusief de beste tosti’s van Groningen;
  • Werken met Laravel, Visual Studio, C# en GraphQL

Connect met ons!

Helemaal enthousiast geworden?  Solliciteer dan snel en wie weet maak jij ons straks aan het lachen aan de lunchtafel! Voor meer informatie betreft deze vacature kun je contact opnemen met René Albertema via 050 – 544 50 30. Solliciteren? Stuur je CV met korte motivatie naar r.albertema@dealer4dealer.nl

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier