Nieuws

Eerste Shopware partner: Kiener!

Samen bereik je meer, daar geloven wij in. Daarom hechten wij veel waarde aan strategische partnerships. De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in een netwerk van goede en betrouwbare Magento partners. En met resultaat! Inmiddels staat de teller op talloze gezamenlijke projecten.

Door de explosieve e-commercegroei krijgen we vaak de vraag of we ook andere platformen dan Magento kunnen koppelen. In het verleden vergde dat vrij veel tijd, maar door ons nieuwe xCore platform schakelen we razendsnel! In 2018 resulteerde dit in o.a. een zeer succesvolle WooCommerce koppeling voor zowel Exact Globe als Exact Online en een verdere uitbouw van ons partnernetwerk.

dealer4dealer + Kiener

In 2019 staat één van de groeiparels in e-commerceland centraal: Shopware. Hoewel het een relatief nieuwe speler in Nederland is, maakt het snel naam en faam. De keuze voor een Shopware & Exact koppeling was dan ook snel gemaakt en zo zijn we in contact gekomen met Kiener. Een betrouwbare club die hard aan de weg timmert met vestigingen in Leek en Zwolle. In nauwe samenwerking zijn de eerste projecten opgestart, waardoor ons netwerk een certified Shopware partner rijker is.

Partnerprogramma

Kiener is binnen ons partnerprogramma de allereerste Shopware partner en daar zijn we trots op! Wil jij ook meer weten over het dealer4dealer partnerprogramma? Neem dan contact op met onze partnermanager Sandra.       

Event

Op 28 mei vertellen Shopware en Magento over de ontwikkelingen van beide platforms tijdens het event “Shopware vs. Magento: what’s next?”. Daarnaast geven klanten een inkijk in hun persoonlijke ervaring. Als partner van dit event, dat plaatsvindt in Dierenpark Amersfoort, mogen we een aantal kaarten weggeven. Blijf ons dus volgen!

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier