Shopware & Exact Globe koppeling

Koppel Shopware & Exact Globe en ervaar het gemak

Jij beslist

Bepaal tot op detailniveau welke informatie je uitwisselt en hoe

Kracht van de koppeling

Uitgebreide functionaliteit, tweeweg-integratie en ready-to-use

Expertise

Maak gebruik van onze jarenlange koppelkennis

xCore on premise

Het meest geavanceerde koppelplatform voor Exact

De Shopware koppeling maakt gebruik van ons xCore On Premise platform. Eén omgeving voor al je koppelingen. Dit brengt grote voordelen met zich mee. Zo staat de allernieuwste techniek voor je klaar, zijn de mogelijkheden vrijwel ongelimiteerd en kunnen wij je optimaal supporten. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Werking

Met deze kant-en-klare extensie koppel je jouw Shopware webshop eenvoudig met Exact Globe. De koppeling is uitermate geschikt voor B2C en kan uitgebreid worden met het optionele B2B pack. De koppeling zorgt ervoor dat de artikelen en voorraden vanuit Exact worden gesynchroniseerd. De orders syncen van de webshop naar Exact. Hierdoor kun je gewoon Exact blijven gebruiken zoals je gewend bent. Klanten kunnen zowel vanuit Exact als de webshop uitgewisseld worden.

In de koppeling hebben wij controles opgenomen die ervoor zorgen dat de informatie gevalideerd is en op de juiste manier wordt gesynchroniseerd.

Wil je de instellingen bekijken of wijzigen? Ook dat kan! De zeer gebruiksvriendelijke interface geeft je een helder inzicht in de prestaties en de juiste tools om dit eenvoudig door te voeren.

Jij bepaalt

Elke klant is uniek, daar hebben wij tijdens de ontwikkeling van de xCore rekening mee gehouden.

De kracht van deze gloednieuwe koppeling zit 'm naast de zeer uitgebreide functionaliteit, tweeweg-integratie ook in de mogelijkheid om de koppeling snel aan te kunnen passen aan je specifieke wensen en eisen. Dankzij de ‘mapping tabellen’ wissel je informatie uit zonder enig programmeerwerk. En als dat nog niet genoeg is kan de koppeling dankzij de dynamische opbouw in no-time ‘op maat’ gemaakt worden.

Zien wij een vraag vaker voorbij komen? Dan maken we een standaard add-on. Weten welke add-ons beschikbaar zijn voor deze koppeling? Bekijk het overzicht hier.

Implementatiepakket

Voor het goed implementeren van deze koppeling is kennis van Shopware en Exact naast handig ook noodzakelijk. Daarom ontzorgen wij je graag en hanteren we een implementatiepakket. Het standaard implementatiepakket bestaat uit uitgebreide inventarisatie, doornemen checklist, installatie op locatie, ondersteuning bij het testen en nazorg. De kosten voor het implementatiepakket zijn afhankelijk van de gekozen koppeling.

Implementatiepakket

Voor het goed implementeren van deze koppeling is kennis van zowel Shopware als Exact naast handig ook noodzakelijk. Daarom ontzorgen wij je graag en hanteren we een implementatiepakket.

Het standaard implementatiepakket bestaat uit uitgebreide inventarisatie, doornemen checklist, installatie op locatie, testen en nazorg. De kosten voor het implementatiepakket is afhankelijk van de gekozen inrichting.

Prijzen

Shopware

Functionaliteiten
  • Klanten
  • Artikelen
  • Assortimenten
  • Attributen
  • Verkooporders
  • Voorraden
  • Incl. support & onderhoud

€119,- per maand Prijs excl. Implementatiepakket & add-ons

Shopware & Exact Globe add-ons

Add-ons
Financieel
Logistiek
B2B
Prijs
Meerdere contactpersonen
Synchroniseer meerdere klanten per debiteur. Standaard synchroniseert de koppeling 1 klant per debiteur.
€15,-
Special products
Synchroniseer alle type producten o.b.v. inrichtingen in Exact Globe. Standaard synchroniseert de koppeling de simpele producten.
€25,-
B2B-pack
Naast de standaard functionaliteit ondersteunt de koppeling ook Prijslijsten. Op termijn beschikbaar.
€40,-