SHOPWARE 6 & EXACT ONLINE KOPPELING

KOPPEL SHOPWARE 6 & EXACT ONLINE EN ERVAAR HET GEMAK

GEAUTOMATISEERD

Wissel automatisch gegevens uit tussen Shopware en Exact Online

SNEL EN EFFICIËNT

Dubbel werk is verleden tijd, efficiënte afhandeling van werkstromen

PROBEER GRATIS

Zien wat de koppeling voor jou kan betekenen? Test het 14 dagen gratis

XCORE & SHOPWARE

Het meest geavanceerde koppelplatform voor Exact Online

Vrijheid, innovatie en On Demand. Daar draait het om binnen xCore. Eén online omgeving voor al je koppelingen. Maak gebruik van de allernieuwste techniek, 24/7 toegang en stel zelf, wanneer jij dat wilt, je koppeling samen. Wat wil je nog meer? Ervaar het zelf!

Hoe werkt het?

De koppeling is in drie varianten beschikbaar. Afhankelijk van de gekozen variant maken we vanuit de webshopbestelling een verkoopboeking, verkoopfactuur of verkooporder voor je aan. Op basis van de klantgegevens wordt binnen Exact de debiteur aangemaakt. Kies je voor een verzameldebiteur, dan worden alle bestellingen op dezelfde debiteur geboekt.

 

Werk je met Exact Online Handel dan synchroniseren we ook de voorraden. Hiermee zijn je webshop en administratie altijd up-to-date. In veel gevallen, zoals bij artikelen, kun je tevens de synchronisatierichting kiezen. Dus van Exact naar je webshop of andersom. De keuze in aan jou. Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden verwijzen we je graag naar het prijzenoverzicht of vraag onze uitgebreide factsheet aan.

 

Let op: Indien er sprake is van een refund dan wordt in deze koppeling alleen de gehele order als credit doorgezet. Dat betekent dat de koppeling, ongeacht de variant, geen deelbetalingen ondersteunt. Kies je voor de Handel koppeling met de add-on ‘Automatisch Leveren’, dan kun je alleen de volledig geleverde orders synchroniseren, geen deelleveringen.

Implementatiepakket

Binnen xCore kun je zelf de koppeling samenstellen en inrichten. Onze installatiewizard helpt je hierbij. Binnen een aantal stappen ben je gekoppeld met Exact Online.

 

Heb je geen zin om de wizard te doorlopen of besteed je de installatie liever uit? Geen probleem. Kies dan in de wizard voor het implementatiepakket. Wij inventariseren en installeren dan de gekozen koppeling. Ook kun je bij ons terecht voor vragen tijdens het testen en de livegang.

 

Het implementatiepakket voor de Shopify Basis en Premium koppeling kost éénmalig € 250,- en voor de Handel koppeling is dat éénmalig € 400,-. Na het afsluiten van het implementatiepakket neemt ons projectbureau contact met je op voor de vervolgstappen.

Aanvullende wensen

Standaard bieden onze koppelingen al veel mogelijkheden. Maar we kunnen ons voorstellen dat je aanvullende wensen hebt. Ook dan zit je bij ons goed. Binnen xCore stel je namelijk je eigen koppeling samen. Want naast een uitgebreide basisfunctionaliteit bieden we ook standaard add-ons aan, waarmee je de koppeling snel en eenvoudig uitbreidt. Je kunt de add-ons aanvinken tijdens de installatie.

 

Heb je daarnaast nog specifieke wensen? Ook dan kunnen we je helpen. Hiervoor bieden we de add-on ‘Custom Solutions’ aan. Met deze add-on is het mogelijk om klantspecifieke aanpassingen in je koppeling op te nemen. Voordat we dat doen, inventariseren we eerst samen met jou alle wensen en krijg je van ons een overzicht van de werkzaamheden en bijbehorende kosten.

Support

We begrijpen dat onze software een belangrijke schakel in je bedrijfsproces is. Daarom mag je, zodra de software is geactiveerd, de juiste ondersteuning verwachten. Dit hebben wij ondergebracht in onze Service Level Agreements (SLA’s), die gelden voor vrijwel al onze xCore-producten.

 

Standaard is het Service Level Agreement Brons inbegrepen. Je kunt dan 24/7 gebruik maken van onze ticketservice via servicedesk@dealer4dealer.nl. Wij reageren dan binnen 8 werkuren op je vraag. Krijg je helemaal geen orders meer binnen? Dan helpen wij je direct.

 

Wil je naast onze standaard support ook telefonische ondersteuning én een snellere responstijd? Dat kan! Kies dan voor SLA Zilver.

Prijzen

Shopware Basis

Functionaliteiten
 • Klanten
 • Verkoopboekingen
 • Creditboekingen
 • BTW-codes
 • Verzendkosten
 • Betalingscondities

€10,-  per maand Implementatiepakket & add-ons optioneel Geschikt voor Exact-licentie: Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.

Shopware Premium

Functionaliteiten
 • Klanten
 • Artikelen
 • Creditfacturen
 • Verkoopfacturen
 • BTW-codes
 • Verzendkosten
 • Betalingscondities

€14,-  per maand Implementatiepakket verplicht + add-ons optioneel Geschikt voor Exact-licentie: Boekhouden Professional.

Shopware Handel

Functionaliteiten
 • Klanten
 • Artikelen
 • Creditfacturen
 • Verkooporders
 • Voorraden
 • BTW-codes
 • Verzendkosten
 • Betalingscondities
 • Leverwijze

€19,-  per maand Implementatiepakket & add-ons optioneel Geschikt voor Exact-licentie: Handel.

Shopware 6 & Exact Online add-ons

Add-ons
Basis
Premium
Handel
Prijs
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen of maatwerkmodules toevoegen. Deze module wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Automatisch Leveren
Orders kunnen in Exact Online automatisch geleverd worden wanneer de order een bepaalde orderstatus heeft in Shopware. In de instellingen kun je een keuze maken vanaf welke orderstatus er automatisch geleverd mag worden. De order wordt in zijn geheel geleverd in Exact Online, deze add-on ondersteunt geen deelleveringen.
€10,- p/m

Quote

“Shopware gekoppeld aan Exact, automatiseer je hele proces”

FAQ

Voor welke Exact-licentie is de koppeling geschikt?

+

De Shopware Basis koppeling is geschikt voor Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
De Shopware Premium koppeling is geschikt voor Boekhouden Professional.
De Shopware Handel koppeling is geschikt voor Exact Handel Basis en hoger.

Bij welke Shopware-versies wordt de koppeling ondersteund?

+

De koppeling wordt ondersteund vanaf Shopware versie 5.0.0 tot 5.9.0.

Kan ik met terugwerkende kracht orders synchroniseren?

+

Ja, dit kan tot maximaal één jaar terug. De kosten hiervoor bedragen eenmalig per product:
€ 75,- voor 1 t/m 3 maanden terug
€ 125,- voor 4 t/m 7 maanden terug
€ 175,- voor 7 t/m 11 maanden terug
€ 250,- voor 12 maanden terug

Let op: heb je artikelnummers gewijzigd? Deze producten worden dan niet gesynchroniseerd. Wil je meer dan één jaar terug? Neem dan contact op.

Wat houdt het implementatiepakket in?

+

Onze ervaren consultants inventariseren, installeren, optimaliseren én ondersteunen het testen van de door jou gekozen koppeling. Kies in de wizard voor het implementatiepakket. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op. Het implementatiepakket voor de Shopware Basis en Premium koppeling kost éénmalig € 250,- en voor de Handel koppeling is dat éénmalig € 400,-.

Let op: de koppeling wordt in je testomgeving óf je live-omgeving geïnstalleerd. Wil je de koppeling in beide omgevingen, kost dit eenmalig  €150,-. De omgevingen dienen in dat geval wel identiek te zijn.

Ik wil meer weten over Shopware.

+

Kijk eens op de website van Shopware . Wil je meer weten over de Shopware-koppeling? Dan helpen wij je graag verder via tel. 050 – 544 50 39 of via mail.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.

+

Ga dan naar ons Helpcenter. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen.

Ook interessant

Afosto & Exact Online

Afosto
Vanaf €29,- per maand
14 dagen gratis

Lightspeed & Exact Online

Lightspeed
Vanaf €10,- per maand
14 dagen gratis

Afterpay

Afletteren
Vanaf €19,- per maand
Nu bestellen