SHERPAAN & EXACT ONLINE KOPPELING

SHERPAAN & EXACT ONLINE BINNEN ENKELE MINUTEN GEKOPPELD

GEAUTOMATISEERD

Wissel automatisch gegevens uit tussen Sherpaan en Exact Online

SNEL EN EFFICIËNT

Dubbel werk is verleden tijd, efficiënte afhandeling van werkstromen

CONNECT VIA XCORE

Eenvoudig en inzichtelijk dashboard

XCORE & SHERPAAN

Het meest geavanceerde koppelplatform voor Exact Online

Vrijheid, innovatie en On Demand. Daar draait het om binnen xCore. Eén online omgeving voor al je koppelingen. Maak gebruik van de allernieuwste techniek, 24/7 toegang en stel zelf, wanneer jij dat wilt, je koppeling samen. Wat wil je nog meer? Ervaar het zelf!

HOE WERKT HET?

De Sherpaan-koppeling is beschikbaar in een basis-variant. De Sherpaan-koppeling zorgt ervoor dat er in Exact Online een verkoopboeking wordt aangemaakt, dit gebeurt op het moment dat een order in Sherpaan is afgehandeld. Op basis van de klantgegevens wordt binnen Exact de debiteur aangemaakt. Kies je voor een verzameldebiteur, dan worden alle bestellingen op dezelfde debiteur geboekt.

 

IMPLEMENTATIEPAKKET

Voor het goed implementeren van deze koppeling is zowel kennis van Sherpaan als van Exact Online benodigd. Daarom ontzorgt dealer4dealer jou in het installeren en implementeren van de koppeling. De implementatie bestaat uit een uitgebreide inventarisatie en bespreking van de werkprocessen, daarna volgt de installatie en optimalisatie van de koppeling. Eén van onze ervaren consultants ondersteunt jou vervolgens bij het testen van de koppeling voor een soepele livegang.

 

De kosten voor het implementatiepakket zijn eenmalig € 800,-.

AANVULLENDE WENSEN

Standaard bieden onze koppelingen al veel mogelijkheden. Heb je daarnaast nog specifieke wensen? Ook dan kunnen we je helpen. Hiervoor bieden we de add-on ‘Custom Solutions’ aan. Met deze add-on is het mogelijk om klantspecifieke aanpassingen in je koppeling op te nemen. Voordat we dat doen, inventariseren we eerst samen met jou alle wensen en krijg je van ons een overzicht van de werkzaamheden en bijbehorende kosten.

SUPPORT

We begrijpen dat onze software een belangrijke schakel in je bedrijfsproces is. Daarom mag je, zodra de software is geactiveerd, de juiste ondersteuning verwachten. Dit hebben wij ondergebracht in onze Service Level Agreements (SLA’s), die gelden voor vrijwel al onze xCore-producten.

 

Standaard is het Service Level Agreement Brons inbegrepen. Je kunt dan 24/7 gebruik maken van onze ticketservice via servicedesk@dealer4dealer.nl. Wij reageren dan binnen 8 werkuren op je vraag. Krijg je helemaal geen orders meer binnen? Dan helpen wij je direct.

 

Wil je naast onze standaard support ook telefonische ondersteuning én een snellere responstijd? Dat kan! Kies dan voor SLA Zilver.

Prijzen

Sherpaan Basis

Functionaliteiten
  • Klanten
  • Verkoopboekingen
  • Creditboekingen
  • BTW-codes
  • Verzendkosten
  • Betalingscondities

€49,-  per maand + € 800,- implementatiekosten (eenmalig) Geschikt voor Exact licentie: Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.

Sherpaan & Exact Online add-ons

Add-ons
Basis
Prijs
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen of maatwerkmodules toevoegen. Deze module wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
De add-ons zijn te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product.

Quote

“Door Sherpaan te koppelen, werken we nu efficiënter”

FAQ

Voor welke Exact licentie is de koppeling geschikt?

+

De Sherpaan Basis koppeling is geschikt voor Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.

Kan ik met terugwerkende kracht orders synchroniseren?

+

Ja, dit kan tot maximaal één jaar terug. De kosten hiervoor bedragen eenmalig per product:
€ 75,- voor 1 t/m 3 maanden terug
€ 125,- voor 4 t/m 7 maanden terug
€ 175,- voor 7 t/m 11 maanden terug
€ 250,- voor 12 maanden terug

Let op: heb je artikelnummers gewijzigd? Deze producten worden dan niet gesynchroniseerd. Wil je meer dan één jaar terug? Neem dan contact op.

Wat houdt het implementatiepakket in?

+

Onze ervaren consultants inventariseren, installeren, optimaliseren én ondersteunen het testen van de door jou gekozen koppeling. Kies in de wizard voor het implementatiepakket. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op. Het implementatiepakket voor Sherpaan kost eenmalig € 800,-.

Ik wil meer weten over Sherpaan

+

Kijk eens op de website van Sherpaan. Wil je meer weten over de Sherpaan-koppeling? Dan helpen wij je graag verder via tel. 050 – 544 50 39 of via mail.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie

+

Ga dan naar ons Helpcenter. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen..

Ook interessant

Lightspeed & Exact Online

Lightspeed
Vanaf €10,- per maand
14 dagen gratis

Afterpay

Afletteren
Vanaf €19,- per maand
14 dagen gratis

Magento 2 & Exact Online

Magento
Vanaf €10,- per maand
14 dagen gratis