Vacature

Servicedesk- en Systeembeheer gezocht

dealer4dealer is dé e-commerce backofficespecialist voor Exact software, gevestigd in het mooie Groningen. Ken jij ons nog niet? Jammer, want via ons unieke xCore-platform ontwikkelen wij namelijk softwareoplossingen tussen webshops en Exact. En dat gaat best hard! Daarom zoeken we een servicedesk- en systeembeheerder (32-40 uur).

Wil jij centraal staan in de organisatie en het aanspreekpunt zijn voor zowel klanten als je collega’s? Ben je gek op dynamiek, variatie en wil jij mensen verder helpen? En heb jij een goede technische bagage en kun je dit in begrijpbare taal overbrengen? Lees dan snel verder!

Over de functie
Wij bieden een fantastische baan aan waarin je de helft van je tijd meedraait op onze servicedesk. Samen met ervaren collega’s ben jij per mail en telefoon het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten. En weet je wat het mooie is? Geen vraag is gelijk; van inhoud tot techniek en van boekhouding tot webshop, jij overziet het hele proces. Deze kennis komt natuurlijk niet vanzelf: je schakelt veel met interne collega’s en onze partners. Samen gaan we voor hetzelfde doel: tevreden klanten.

Aan de andere kant ben je bezig met onze interne techniek. Je beheert dan ook al onze softwarepakketten, zoals Zendesk, Docker/Kubernetes, Office Applicaties en de Exchange Server. Jouw kennis kunnen we goed gebruiken, want wellicht heb jij wel een idee hoe onze ontwikkelaars nog eenvoudiger en efficiënter kunnen werken. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng!

Wat krijg je ervoor terug?
Een stimulerende en dynamische werkomgeving met een hoog kennisniveau, gespecialiseerde collega’s met veel humor, prima salaris en een hele berg ervaring. Dat pakt niemand je meer af. Bovendien krijg je alle ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen en zijn we natuurlijk ook nieuwsgierig naar jouw visie.

We bieden niet alleen een fijne werkomgeving, het is hier ook gezellig! Elke dag verzorgen we een lunch (zodra het weer kan ivm corona), altijd leuk, want de grootste verhalen worden dan op tafel gelegd 😉 En natuurlijk ben je bij alle toffe teamuitjes als teammember meer dan welkom.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt minimaal mbo- of hbo- werk- en denkniveau. Verder ben je erg pragmatisch, analytisch en kun je snel schakelen. Je hebt naast goede kennis van hardware veel interesse in software in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan code, Exact en technische koppelingen. Ook ben je niet bang je te verdiepen in administratieve en webshopprocessen. Tenslotte vind je het gewoon leuk om klanten en je collega’s verder te helpen!

Je leeftijd en ervaring maakt ons niet uit: zolang je maar sterk in je schoenen staat, je graag wilt leren en het hoofd koel houdt als het even hectisch wordt.

Connect met ons!
Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Stuur je CV met korte motivatie naar r.albertema@dealer4dealer.nl. Wil je eerste meer informatie over de functie of over dealer4dealer? Neem dan contact op met René Albertema via 050 – 544 50 39.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier