KOPPEL JE ONLINE MAGAZIJN AAN EXACT ONLINE

GEAUTOMATISEERD

Wissel automatisch gegevens uit tussen Exact Online en Picqer

SNEL EN EFFICIËNT

Geen dubbel werk meer en efficiënte afhandeling van werkstromen

MAAK HET VERSCHIL

Naast je webshop ook je hele magazijnbeheer gekoppeld

XCORE & PICQER

Het meest geavanceerde koppelplatform voor Exact Online

Vrijheid, innovatie en On Demand. Daar draait het om binnen xCore. Eén online omgeving voor al je koppelingen. Maak gebruik van de allernieuwste techniek, 24/7 toegang en stel zelf, wanneer jij dat wilt, je koppeling samen. Wat wil je nog meer? Ervaar het zelf!

HOE WERKT HET?

Met de Picqer en Exact Online koppeling synchroniseren wij artikelen, verkooporders en bestellingen van Exact Online naar Picqer. Goederenleveringen, goederenontvangsten (worden alleen ondersteund per inkoopbestelling, geen ontvangsten per leverancier) en voorraadmutaties worden gesynchroniseerd van Picqer naar Exact Online. De koppeling tussen Picqer en Exact Online werkt dus twee kanten op, zowel vanuit Exact Online naar Picqer, als andersom. De koppeling voert tevens allerlei controles uit. Zo controleren wij bijvoorbeeld of een artikel al bestaat. Zo niet, dan maken we deze binnen Picqer aan. Hierdoor ben je altijd up-to-date en weet je precies wat je wel of niet op voorraad hebt.

 

Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden verwijzen we je graag naar het prijzenoverzicht of vraag onze uitgebreide factsheet aan.

IMPLEMENTATIEPAKKET

Voor het goed implementeren van deze koppeling is zowel kennis van Picqer als van Exact Online benodigd. Daarom ontzorgt dealer4dealer jou in het installeren en implementeren van de koppeling. De implementatie bestaat uit een uitgebreide inventarisatie en bespreking van de werkprocessen, daarna volgt de installatie en optimalisatie van de koppeling. Eén van onze ervaren consultants ondersteunt jou vervolgens bij het testen van de koppeling voor een soepele livegang.

 

De kosten voor het implementatiepakket zijn eenmalig € 600,-.

AANVULLENDE WENSEN

Standaard bieden onze koppelingen al veel mogelijkheden. Heb je daarnaast nog specifieke wensen? Ook dan kunnen we je helpen. Hiervoor bieden we de add-on ‘Custom Solutions’ aan. Met deze add-on is het mogelijk om klantspecifieke aanpassingen in je koppeling op te nemen. Voordat we dat doen, inventariseren we eerst samen met jou alle wensen en krijg je van ons een overzicht van de werkzaamheden en bijbehorende kosten.

Support

We begrijpen dat onze software een belangrijke schakel in je bedrijfsproces is. Daarom mag je, zodra de software is geactiveerd, de juiste ondersteuning verwachten. Dit hebben wij ondergebracht in onze Service Level Agreements (SLA’s), die gelden voor vrijwel al onze xCore-producten.

 

Standaard is het Service Level Agreement Brons inbegrepen. Je kunt dan 24/7 gebruik maken van onze ticketservice via servicedesk@dealer4dealer.nl. Wij reageren dan binnen 8 werkuren op je vraag. Krijg je helemaal geen orders meer binnen? Dan helpen wij je direct.

 

Wil je naast onze standaard support ook telefonische ondersteuning én een snellere responstijd? Dat kan! Kies dan voor SLA Zilver.

Prijzen

Picqer-koppeling

Functionaliteiten
  • Artikelen
  • Verkooporders
  • Goederenleveringen
  • Bestellingen (inkooporders)
  • Goederenontvangsten
  • Voorraadmutaties
  • Inclusief onderhoud & support

€39,-  per maand + € 600,- implementatiekosten (eenmalig)

Logistiek

Add-on
Prijs
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen of maatwerkmodules toevoegen. Deze module wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Custom Fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in Picqer en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€12,50 p/m

Quote

“De koppeling tussen Picqer en Exact werkt realtime, dus ik heb direct zicht in de goederenontvangsten in Exact Online”

– HelloChair

Ook interessant

Magento 2 & Exact Online

Magento
Vanaf €10,- per maand
14 dagen gratis

Afterpay

Afletteren
Vanaf €19,- per maand
14 dagen gratis