WIJ ZIJN MEER DAN HAPPY INTERFACES

WIE ZIJN WIJ

dealer4dealer vindt haar oorsprong in officieel Exact Partner LINQ5. LINQ5 heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke e-commercesoftware met als eerste resultaat de koppeling tussen Exact Globe en Magento.

In 2010 is dealer4dealer in het leven geroepen om andere Magento- en Exact-partners de mogelijkheid te bieden onze producten te verkopen na de succesvolle lancering van de Magento & Exact Globe koppeling. Op dat moment is ook de stap naar e-commerce gemaakt en is alle kennis gebruikt om ‘state of the art’ Exact software te ontwikkelen.

Inmiddels is dealer4dealer dé e-commerce backofficespecialist voor Exact Software en is er zowel een nationale als internationale klantenkring opgebouwd. Standaard producten worden als Exact add-on verkocht binnen het dealer4dealer-concept en het Exact Appcenter.

40+ DEVELOPERS, CONSULTANTS & SPECIALISTEN

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Wij staan altijd open voor kanjers die ons team willen versterken. Denk jij ons bizarre wereldje aan te kunnen? Bekijk dan onze vacaturepagina en mail ons je CV + motivatie. Je mag natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Wie weet tot binnenkort!

MAAR WAT MAAKT ONS ZO SPECIAAL?

We willen de beste zijn in wat we doen en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Groot aanbod aan apps

We bieden inmiddels een groot aantal apps (40+) die je helpen je e-commerce processen verder te optimaliseren.

Kennis is Key

Naast een hoog opleidingsniveau zorgen we er ook voor dat ons team altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Een ervaren en gepassioneerd team

De drijfveer achter de producten zijn onze specialisten die elke dag met veel liefde voor hun vak en een gezonde dosis humor voor je klaar staan.

We zijn geen fabriek

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. Zo schiet je 24/7 een ticket in en krijg je een persoonlijke reactie van onze specialisten.

Samen staan we sterk

Wij zijn niet alleen trots op onze producten maar ook op de samenwerking met onze partners