Vacature

Officemanager (16 uur)

Regel jij alles tot in de puntjes, sta je graag midden in een snelgroeiende organisatie en houd je van dynamiek en variatie? Reageer dan nu! Want we hebben een toffe parttime functie beschikbaar.

Onze officemanager kan (bijna) alles
Beschik je over een gouden keeltje? Handig, want je bent telefonisch, maar ook per mail, ons eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. Je deelt productinformatie, zorgt dat onze klantendatabase klopt en houdt contracten bij. Daarnaast controleer je de ingevulde uren, zorg je dat alles op kantoor lekker smooth verloopt en onze planten blijven leven. Natuurlijk denk je ook graag mee in onze procesgangen en ben je niet bang voor verandering. Met andere woorden en hoe cliché ook, jij bent onze ‘spin in het web’.

Je staat sterk in je schoenen en je houdt het hoofd koel als het even hectisch wordt. Verder beweeg jij je gemakkelijk tussen de verschillende teams en op verschillende niveaus. Uiteraard heb je feeling voor- en affiniteit met digitale systemen. Je werkt samen met Diana en Valerie waardoor we 40 uur ‘bemanning’ hebben.

Valerie says

“Hoi! Ik ben Valerie en ben met veel plezier officemanager bij dealer4dealer. Hier heb ik al veel kunnen betekenen, veel geleerd en nóg meer gelachen. Omdat ik me meer ga focussen op het administratieve werk, komen er uren vrij als officemanager die jij wellicht gaat invullen! Snel een koffietje doen?

De werkzaamheden als officemanager zijn heel divers, geen dag is hetzelfde. Je hebt veel contact met klanten, maar ook achter de schermen gebeurt er veel en moet er genoeg geregeld worden. De sfeer is lekker informeel en alle collega’s lunchen iedere dag samen. Kenmerkend voor het team? Fantastische tosti’s en slap ouwehoeren! ”Wat bieden we jou?

  • 16-uren contract – eventueel op termijn uitbreiden tot 24 uur
  • Marktconform salaris
  • Dagelijks verzorgde lunch met de lekkerste tosti’s
  • 26 vakantiedagen o.b.v. een fulltime contract
  • Goede pensioenregeling
  • Een stel gezellige collega’s
  • Relaxte, informele sfeer

Connect met ons!
De functie is eigenlijk te divers om goed te beschrijven, daarom praten we je graag persoonlijk bij. Klinkt goed? Solliciteer en wie weet lach jij binnenkort mee bij ons aan de lunchtafel! 

De gesprekken vinden plaats in de eerste week van augustus. Voor meer informatie betreft deze vacature kun je contact opnemen met dealer4dealer via 050 – 544 50 39. Direct solliciteren? Stuur je CV met korte motivatie naar r.albertema@dealer4dealer.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier