Nieuws

#NoHandsConnecting met Dealer4Dealer

Als e-commerce backoffice software specialist is Dealer4Dealer altijd bezig met het (door)ontwikkelen van apps om het jou nog makkelijker te maken. Daarom zijn we gestart met de campagne #NoHandsConnecting. Met deze campagne willen wij onze nieuwste xCore oplossingen onder de aandacht brengen die het koppelen van je webshop nóg gemakkelijker maken. Met als doel, volledige integratie tussen je webshop en je boekhouding.

1. Automatisch Factureren

Met deze add-on worden orders in Exact automatisch definitief gemaakt. De add-on is geschikt voor Magento Premium en Magento Handel koppelingen en kost €10,- per maand. Binnenkort zal Automatisch Factureren ook beschikbaar komen voor Lightspeed koppelingen.

2. Automatisch Leveren

Deze add-on ervoor dat de shipment in Magento ook in als levering in Exact wordt aangemaakt – of als Magento leidend is, andersom. Automatisch Leveren is geschikt voor de Magento Handel en Lightspeed Handel koppeling en kost €10,- per maand.

3. Custom Solutions

Zodra je maatwerk in je koppeling wenst dan is deze add-on vereist, welke wij voor je activeren. Met de Custom Solutions add-on geef je ons toegang om de gewenste maatwerk aanpassingen door te voeren in de koppeling. Deze add-on kost €10,- extra per maand bovenop de kosten van je koppeling en is exclusief de kosten voor de daadwerkelijke maatwerk aanpassingen.

AFLETTEREN 2.0 – Realtime afletteren met met Mollie 

Het eeuwige downloaden van al die PSP-bestanden is nu verleden tijd. Met deze splinternieuwe aflettermodule ontwikkeld in samenwerking met partner Mollie hoef je nooit meer zelf de PSP-bestanden aan te vragen. In plaats daarvan worden bestanden met deze add-on direct bij je PSP, in dit geval Mollie, opgehaald. Kortom: real-time afletteren.

De module is eind december beschikbaar in xCore en kun je – met enige voorkennis – zelfstandig installeren. Met deze nieuwe manier van afletteren wordt ook de laatste handmatige stap binnen het afletterproces geautomatiseerd. We verwachten binnen zeer korte tijd ook andere PSP’s toe te gaan voegen aan het Afletteren 2.0 lijstje.

Met de oplossingen van #NoHandsConnecting is je administratie nog beter op orde en verder geautomatiseerd dan ooit tevoren. Onze producten leveren extra tijd op waardoor jij je kunt focussen op belangrijkere zaken. Óf gewoon genieten van de vrije tijd.


Meer weten over #NoHandsConnecting?  Neem contact met ons op! Tel. 050 – 544 50 39 of info@dealer4dealer.nl

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier