Nieuws

NIEUW: Aflettermodule 2.0

NEXT LEVEL AFLETTEREN
Wist je dat we in de afgelopen twee jaar veel van onze Aflettermodules hebben vernieuwd naar de Aflettermodule 2.0-versie? We begonnen met de Aflettermodules Mollie en Adyen, maar inmiddels zijn ook MultiSafepay, PAY., PayPal, Stripe en Shopify Payments over naar de nieuwste versie. Inmiddels is het overgrote deel van onze klanten met een Aflettermodule al overgestapte naar de nieuwste versie.

What’s new?
Het grote verschil met de oude Aflettermodule is dat de 2.0-module jouw hele afletterproces automatiseert. Daarmee behoren ook de laatste handmatige werkzaamheden tot het verleden.

Wel zo handig: de Aflettermodule 2.0 maakt gebruik van het innovatieve xCore-platform, waarmee je zelf eenvoudig de Aflettermodule kunt installeren, volgen en controleren.

Weten waarin de Aflettermodule 2.0 nog meer verschilt van de oude Aflettermodule, lees dan dit artikel.

Ik wil beginnen..
Ga naar het dealer4dealer App center en kies de gewenste PSP. Als de 2.0-versie hiervoor beschikbaar is, zie je dit in het logo staan. Zodra je de Aflettermodule 2.0 hebt geactiveerd en ingesteld, haalt deze automatisch de betalingsspecificaties van de PSP op. Vervolgens lettert hij, op basis van deze betalingsspecificaties automatisch de openstaande posten vanuit Exact af en matcht deze met de PSP-betaling. Hierbij wordt rekening gehouden met de PSP-kosten en kun je onder andere betalingsverschillen instellen. Zo zie je maar: #nohandsconnecting!

Alleen beschikbaar voor Magento?
Zeker niet! De Aflettermodule 2.0 is webshopplatform onafhankelijk. Dus werk je met WooCommerce, Shopify, Shopware, Lightspeed of een andere oplossing dan Magento? Ook dan kun je onze module gebruiken.

Meer weten?
Ga dan naar onze site of bel 050-5445039, we helpen je graag verder.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier