Nieuws

NIEUW: Aflettermodule 2.0

NEXT LEVEL AFLETTEREN
Na lang ontwikkelen is het zover! In samenwerking met Payment Service Provider (PSP) Mollie brengt dealer4dealer de compleet nieuwe Aflettermodule 2.0 voor Exact Online op de markt. De 2.0 module is de opvolger van de huidige Aflettermodule, die dealer4dealer bij meer dan 500 webshops succesvol heeft uitgerold.

What’s new?
Het grote verschil is dat de module jouw hele afletterproces automatiseert. Zelfs de PSP-betalingsbestanden worden opgehaald en daarmee behoren ook de laatste handmatige werkzaamheden tot het verleden.

Wel zo handig: de Aflettermodule 2.0 maakt gebruik van het innovatieve xCore platform, waarmee je zelf eenvoudig de Aflettermodule kunt installeren, volgen en controleren.

Ik wil beginnen..
Ga naar het dealer4dealer App center en kies Afletteren 2.0. Zodra je de Aflettermodule 2.0 hebt geactiveerd en ingesteld, haalt deze automatisch de betalingsspecificaties van de PSP op. Vervolgens lettert hij, op basis van deze betalingsspecificaties automatisch de openstaande posten vanuit Exact af en matcht deze met de PSP-betaling. Hierbij wordt rekening gehouden met de PSP-kosten en kun je onder andere betalingsverschillen instellen. Zo zie je maar: #nohandsconnecting!

Alleen beschikbaar voor Magento?
Zeker niet! De Aflettermodule 2.0 is webshopplatform onafhankelijk. Dus werk je met WooCommerce, Lightspeed of een andere oplossing dan Magento? Ook dan kun je onze module gebruiken.

Exclusief voor Mollie Payments en Adyen
De Aflettermodule 2.0 is voor Exact Online gebruikers exclusief beschikbaar voor Mollie Payments en Adyen. In de loop van tijd wordt de module voor meerdere Payment Service Providers beschikbaar.

Meer weten?
Ga dan naar onze site of bel 050-5445039, we helpen je graag verder.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier