Magento 2 & Exact Online B2B koppeling

We bieden dé koppeling voor business-to-business

Geautomatiseerd

Wissel automatisch gegevens uit tussen Exact Online en Magento 2

Snel en efficiënt

Geen dubbel werk meer en efficiënte afhandeling van werkstromen

Uitgebreid

Ondersteuning van o.a. Prijslijsten & Tweezijdige synchronisatie

xCore

Koppel met Exact zoals nooit tevoren

Vrijheid, innovatie en On Demand. Daar draait het om binnen de xCore. Het grootste en meest geavanceerde online e-commerce koppelplatform voor Exact. Maak gebruik van de allernieuwste techniek en stel zelf je koppeling samen. Wanneer en hoe jij dat wilt. De xCore gaat verder dan iedere andere oplossing. Ervaar het zelf!

Werking

Zodra je Business to Business handelt zijn prijslijsten van zeer groot belang. Via de B2B koppeling kunnen we, naast een uitgebreide basisfunctionaliteit, prijslijsten vanuit Exact naar de webshop synchroniseren. Op deze manier ziet de klant zijn eigen prijzen.

Op basis van de prijslijsten (gebaseerd op artikelen, niet o.b.v. artikelgroepen) vanuit Exact worden klantgroepen in Magento aangemaakt. Klanten worden aan de juiste klantgroep gekoppeld en bij de producten worden de tier prices aangemaakt.

Dankzij de tweewegsynchronisatie kunnen klanten zowel in de webshop als binnen Exact verwerkt worden.

Prijslijst

Let op: houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om een debiteurenkorting te synchroniseren. Werk je met prijsafspraken? Zorg er dan voor dat deze als een prijslijst is aangemaakt. Dan zorgen wij ervoor dat deze ook in de webshop zichtbaar is.

TIP
Binnen de prijslijst in Exact kun je kiezen voor een prijs op basis van 'staffel' of 'verkoopprijs'. Een prijslijst op basis van staffels heeft onze voorkeur. Maak in dat geval een staffel aan voor één stuk. Kies je liever voor de optie ‘verkoopprijs’? Houd er dan rekening mee dat het lastig is om later een staffel in te vullen. Deze instelling dient namelijk voor alle artikelen gelijk te zijn.

Implementatiepakket

Voor het goed implementeren van deze koppeling is zowel kennis van Magento als Exact niet alleen handig maar noodzakelijk. Daarom inventariseren, installeren en optimaliseren wij deze koppeling. Daarnaast ondersteunen wij bij het testen en de livegang. Kies in de wizard voor het implementatiepakket en wij doen de rest! Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op.

Het implementatiepakket voor de Magento 2 & Exact Online B2B koppeling is verplicht en kost éénmalig € 600,-.

Installatie & uitbreidingen

Dankzij ons xCore platform kunnen we snel aan de slag. Het enige wat je hoeft te doen is binnen de xCore een account aanmaken en het implementatiepakket aanvinken. Voordat wij de koppeling kunnen installeren, is voor deze koppeling een restAPI- en Pricelist uitbreiding nodig. Deze kun je eenvoudig downloaden via Github. Voor deze uitbreiding is PHP 5.6 of hoger vereist.

Wil je weten hoe je de restAPI uitbreiding plaatst in Magento? Kijk dan op ons speciale Youtube kanaal voor instructievideos. Tip: je kunt deze stap ook door je Magento partner laten uitvoeren. Voor hen is dit een kleine handeling.

Meer wensen?

Binnen de xCore stel je je eigen koppeling samen. Kies naast een uitgebreide basisfunctionaliteit ook voor diverse add-ons, vink ze eenvoudig aan tijdens de installatie. Weten welke add-ons beschikbaar zijn? Kijk dan bij het overzicht onder de prijzen.

Heb je meer wensen? Hiervoor bieden we de add-on 'Custom Solutions' aan. Met deze add-on is het mogelijk om klantspecifieke aanpassingen in je koppeling te bouwen. We inventariseren eerst alle wensen en stellen vervolgens een offerte op.

Standaard is bij dit product de Service Level Agreement Brons inbegrepen. Wil je meer? Sluit dan een SLA zilver af.

Prijzen

Exact Online Handel / B2B

Functionaliteiten
 • Klanten
 • Artikelen
 • Verkooporders
 • Voorraden
 • Creditfacturen
 • BTW-codes
 • Verzendkosten
 • Meerdere storeviews
 • Betalingscondities
 • Tweezijdige klantsynchronisatie
 • Prijslijsten

€39,- p/m + € 600,- implementatiekosten

Magento 2 & Exact Online B2B add-ons

Add-ons
Basis
Premium
Handel
Prijs
Klantclassificatie
Met deze add-on kun je in Exact de relatieclassificatie vullen op basis van de Magento klantgroep of website waaraan de klant is gekoppeld.
€2,50,- p/m
Omzetrekening per klant
Stel een omzetrekening per klant in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres.
€5,- p/m
Kostenplaats & kostendrager
Bepaal de kostenplaats en kostendrager voor de boekingen, facturen en orders in de boekhouding op basis van de storeview waar de bestelling in is geplaatst en het land van het verzendadres.
€5,- p/m
BTW-codes per land
BTW-plichtig in het buitenland? Met deze add-on neem je buitenlandse BTW-codes mee naar Exact Online.
€5,- p/m
Betaalkosten PSP
Met deze add-on voeg je betaalkosten van je PSP die je doorberekent aan je klant toe als regel aan boekingen, facturen of orders in de boekhouding.
€5,- p/m
De add-ons zijn te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product.