MAGENTO 2 & EXACT ONLINE B2B KOPPELING

WE BIEDEN DÉ KOPPELING VOOR BUSINESS-TO-BUSINESS

GEAUTOMATISEERD

Wissel automatisch gegevens uit tussen Exact Online en Magento 2

SNEL EN EFFICIËNT

Geen dubbel werk meer en efficiënte afhandeling van werkstromen

UITGEBREID

Ondersteuning van o.a. Prijslijsten & Tweezijdige synchronisatie

XCORE & MAGENTO 2 B2B

Het meest geavanceerde koppelplatform voor Exact Online

Vrijheid, innovatie en On Demand. Daar draait het om binnen xCore. Eén online omgeving voor al je koppelingen. Maak gebruik van de allernieuwste techniek, 24/7 toegang en stel zelf, wanneer jij dat wilt, je koppeling samen. Wat wil je nog meer? Ervaar het zelf!

HOE WERKT HET?

Zodra je business-to-business handelt, zijn prijslijsten van zeer groot belang. Via de B2B-koppeling kunnen we, naast een uitgebreide basisfunctionaliteit, prijslijsten vanuit Exact naar de webshop synchroniseren. Op deze manier ziet de klant zijn eigen prijzen. Op basis van de prijslijsten (gebaseerd op artikelen, niet o.b.v. artikelgroepen) vanuit Exact worden klantgroepen in Magento aangemaakt. Klanten worden aan de juiste klantgroep gekoppeld en bij de producten worden de tier prices aangemaakt. Dankzij de tweewegsynchronisatie kunnen klanten zowel in de webshop als binnen Exact verwerkt worden.

 

Let op: houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om een debiteurenkorting te synchroniseren. Werk je met prijsafspraken? Zorg er dan voor dat deze als een prijslijst is aangemaakt. Dan zorgen wij ervoor dat deze ook in de webshop zichtbaar is.

Tip

Binnen de prijslijst in Exact kun je kiezen voor een prijs op basis van ‘staffel’ of ‘verkoopprijs’. Een prijslijst op basis van staffels heeft onze voorkeur. Maak in dat geval een staffel aan voor één stuk.

 

Kies je liever voor de optie ‘verkoopprijs’? Houd er dan rekening mee dat het lastig is om later een staffel in te vullen. Deze instelling dient namelijk voor alle artikelen gelijk te zijn.

REST-API & PRICELIST-UITBREIDING

Dankzij ons xCore-platform kunnen we snel aan de slag. Het enige dat je hoeft te doen is binnen xCore een account aanmaken en het implementatiepakket aanvinken. Voordat wij de koppeling kunnen installeren, is voor deze koppeling een REST-API- en pricelist-uitbreiding nodig. Deze kun je eenvoudig downloaden via Github. Voor deze uitbreiding is PHP 5.6 of hoger vereist.

 

Wil je weten hoe je de REST-API-uitbreiding plaatst in Magento 2? Bekijk dan onze instructievideo.

 

Tip: je kunt deze stap ook door je Magento-partner laten uitvoeren. Voor hen is dit een kleine handeling.

IMPLEMENTATIEPAKKET

Voor het goed implementeren van deze koppeling is zowel kennis van Magento als Exact niet alleen handig, maar ook noodzakelijk. Daarom inventariseren, installeren en optimaliseren wij deze koppeling. Daarnaast ondersteunen wij bij het testen en de livegang. Kies in de wizard voor het implementatiepakket en wij doen de rest! Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op.

 

Het implementatiepakket voor de Magento 2 & Exact Online B2B koppeling is verplicht en kost éénmalig € 600,-.

AANVULLENDE WENSEN?

Standaard bieden onze koppelingen al veel mogelijkheden. Maar we kunnen ons voorstellen dat je aanvullende wensen hebt. Ook dan zit je bij ons goed. Binnen xCore stel je namelijk je eigen koppeling samen. Want naast een uitgebreide basisfunctionaliteit bieden we ook standaard add-ons aan, waarmee je de koppeling snel en eenvoudig uitbreidt. Je kunt de add-ons aanvinken tijdens de installatie.

 

Heb je daarnaast nog specifieke wensen? Ook dan kunnen we je helpen. Hiervoor bieden we de add-on ‘Custom Solutions’ aan. Met deze add-on is het mogelijk om klantspecifieke aanpassingen in je koppeling op te nemen. Voordat we dat doen, inventariseren we eerst samen met jou alle wensen en krijg je van ons een overzicht van de werkzaamheden en bijbehorende kosten.

Support

We begrijpen dat onze software een belangrijke schakel in je bedrijfsproces is. Daarom mag je, zodra de software is geactiveerd, de juiste ondersteuning verwachten. Dit hebben wij ondergebracht in onze Service Level Agreements (SLA’s), die gelden voor vrijwel al onze xCore-producten.

 

Standaard is het Service Level Agreement Brons inbegrepen. Je kunt dan 24/7 gebruik maken van onze ticketservice via servicedesk@dealer4dealer.nl. Wij reageren dan binnen 8 werkuren op je vraag. Krijg je helemaal geen orders meer binnen? Dan helpen wij je direct.

 

Wil je naast onze standaard support ook telefonische ondersteuning én een snellere responstijd? Dat kan! Kies dan voor SLA Zilver.

Prijzen

Exact Online Handel | B2B

Functionaliteiten
 • Klanten
 • Artikelen
 • Verkooporders
 • Voorraden
 • Creditfacturen
 • BTW-codes
 • Verzendkosten
 • Meerdere storeviews
 • Betalingscondities
 • Tweezijdige klantsynchronisatie
 • Prijslijsten

€39,-  per maand + € 600,- implementatiekosten

Magento 2 & Exact Online B2B add-ons

Add-ons
Basis
Premium
Handel
Prijs
Klantclassificatie
Met deze add-on kun je in Exact de relatieclassificatie vullen op basis van de Magento klantgroep of website waaraan de klant is gekoppeld.
€2,50,- p/m
Omzetrekening per klant
Stel van Magento naar Exact een omzetrekening per klant in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres.
€5,- p/m
Kostenplaats & kostendrager
Bepaal de kostenplaats en kostendrager voor de boekingen, facturen en orders in de boekhouding op basis van de storeview waar de bestelling in is geplaatst en het land van het verzendadres.
€5,- p/m
BTW-codes per land
Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op basis van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan.
€5,- p/m
Betaalkosten PSP
Met deze add-on voeg je betaalkosten van je PSP die je doorberekent aan je klant toe als regel aan boekingen, facturen of orders in de boekhouding.
€5,- p/m
Gastklanten aanmaken
Indien een klant als gast een order plaatst in je webshop, dan wordt deze niet als klant aangemaakt. Met deze add-on wordt hiervoor een aparte relatie/debiteur aangemaakt in Exact Online. Wanneer contactgegevens bij een vervolgbestelling gewijzigd zijn, kunnen deze ook in Exact geüpdatet worden.
€5,- p/m
Meerdere magazijnen
Koppel een storeview uit de webshop aan een magazijn in de boekhouding. Verkooporders worden met dit magazijn aangemaakt. Daarnaast kun je kiezen welke magazijnen je mee wilt nemen in de voorraad richting Magento.
€5,- p/m
Productomschrijving in meerdere talen
Synchroniseer de productomschrijving in meerdere talen van Exact Online naar Magento.
€5,- p/m
Controle op ordertotalen
Met deze add-on wordt het ordertotaal in zowel Exact Online als Magento gecontroleerd. Indien er een verschil geconstateerd wordt, is dit per order te zien in de rapportage.
€5,- p/m
Vreemde Valuta
Verkoop je producten met een andere valuta in je webshop? Dan maakt deze add-on orders met een vreemde valuta aan in Exact Online.
€7,50- p/m
Custom Options
Hiermee kun je de custom options van de producten in Magento meenemen naar Exact zodat je in Exact de gekozen opties per orderregel kunt zien in het notitieveld.
€7,50 p/m
Geavanceerde productsynchronisatie
Synchroniseert een afbeelding vanuit je webshop naar Exact (en andersom) en maakt tijdens installatie automatisch attributen aan voor artikelgroepen in je webshop.
€10,- p/m
Automatisch leveren
Deze add-on verwerkt leveringen, nadat je de levering in Magento hebt verwerkt, automatisch in Exact Online of andersom. Binnen deze add-on zijn deelleveringen mogelijk.
€10,- p/m
Automatisch factureren
Maak facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd. Kies daarnaast of je de factuur per e-mail wilt versturen aan de klant.
€10,- p/m
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen of maatwerkmodules toevoegen. Deze module wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Custom Fields
Met deze add-ons is het mogelijk om een eigen mapping te maken tussen velden in Magento en Exact Online. Hiermee kun je bijvoorbeeld de specialprice uit Magento mee laten komen als de standaardverkoopprijs in Exact. Ook de optie ‘Assortimenten’ is inbegrepen bij deze add-on. Hiermee kun je op basis van een Magento attribuut een assortiment in Exact Online vullen.
€12,50 p/m
De add-ons zijn te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product.

Quote

“Na het inloggen ziet mijn klant zijn eigen prijzen vanuit Exact Online!”

FAQ

Voor welke Magento versie is de koppeling geschikt?

+

De koppeling wordt ondersteund vanaf Magento 2.1.

Wat houdt het implementatiepakket in?

+

Onze ervaren consultants inventariseren, installeren, optimaliseren én ondersteunen het testen van de door jou gekozen koppeling. Vink in de wizard het verplichte implementatiepakket aan en wij doen de rest. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op. Het implementatiepakket voor de Magento B2B koppeling kost éénmalig € 600,-.

Let op: de koppeling wordt in je test-omgeving óf je live-omgeving geïnstalleerd. Wil je de koppeling in beide omgevingen, kost dit eenmalig €150,-. De omgevingen dienen in dat geval wel identiek te zijn.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.

+

Ga dan naar ons Helpcenter. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen.

Ook interessant

Shopware 6 & Exact Online

Shopware
Vanaf €10,- per maand
14 dagen gratis

Shopify & Exact Online

Shopify
Vanaf €10,- per maand
14 dagen gratis

WooCommerce & Exact Online

WooCommerce
Vanaf €10,- per maand
14 dagen gratis