Magento 2 & Exact Online B2B koppeling

We bieden dé koppeling voor business-to-business

Geautomatiseerd

Wissel automatisch gegevens uit tussen Exact Online en Magento

Snel en efficiënt

Geen dubbel werk meer en efficiënte afhandeling van werkstromen

Uitgebreid

Ondersteuning van o.a. Prijslijsten & Tweezijdige synchronisatie

xCore

Koppel met Exact zoals nooit tevoren

Vrijheid, innovatie en On Demand. Daar draait het om binnen de xCore. Het grootste en meest geavanceerde online e-commerce koppelplatform voor Exact. Maak gebruik van de allernieuwste techniek en stel zelf je koppeling samen. Wanneer en hoe jij dat wilt. De xCore gaat verder dan iedere andere oplossing. Ervaar het zelf!

Werking

Zodra je Business to Business handelt zijn prijslijsten van zeer groot belang. Via de B2B koppeling kunnen we, naast een uitgebreide basisfunctionaliteit, prijslijsten vanuit Exact naar de webshop synchroniseren. Op basis van de prijslijsten (gebaseerd op artikelen, niet o.b.v. artikelgroepen) vanuit Exact worden klantgroepen in Magento aangemaakt. Klanten worden aan de juiste klantgroep gekoppeld en bij de producten worden de tier prices aangemaakt. Dankzij de tweewegsynchronisatie kunnen klanten zowel in de webshop als binnen Exact verwerkt worden.

Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om debiteurenkorting te synchroniseren. Werk je met prijsafspraken? Zorg er dan voor dat deze als een prijslijst is aangemaakt. Dan zorgen wij ervoor dat deze ook in de webshop zichtbaar is.

Let op
De basisprijs binnen Exact is op basis van 'staffel' of 'verkoopprijs'. Maak een staffel aan voor één stuk, indien je kiest voor de staffelbasis. Dit heeft onze voorkeur, want kies je voor de optie ‘stel verkoopprijs in’? Dan is het in de toekomst lastig om een staffel in te vullen. Deze instelling dient voor alle artikelen gelijk te zijn.

Implementatiepakket

Voor het goed implementeren van deze koppeling is zowel kennis van Magento als Exact niet alleen handig maar noodzakelijk. Daarom inventariseren, installeren, optimaliseren én ondersteunen wij het testen van deze koppeling. Kies in de wizard voor het implementatiepakket. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op.

Het implementatiepakket voor de Magento B2B & Exact Online koppeling kost éénmalig € 600,-.

Installatie & SOAP

Dankzij ons xCore platform kunnen we snel aan de slag. Het enige wat je hoeft te doen is binnen de xCore een account aanmaken, het implementatiepakket aanvinken en wij doen de rest. Voor deze koppeling is een SOAP-uitbreiding nodig, deze is eenvoudig te downloaden via Github. Voor deze uitbreiding is PHP 5.6 of hoger vereist.

Wil je weten hoe je de SOAP uitbreiding plaatst in Magento? Kijk dan op ons speciale Youtube kanaal voor instructievideos. Tip: je kunt deze stap ook door je Magento partner laten uitvoeren. Voor hen is dit een kleine handeling.

Meer wensen?

Binnen de xCore stel je je eigen koppeling samen. Naast een uitgebreide basisfunctionaliteit bieden we ook diverse add-ons aan die je eenvoudig kunt aanvinken tijdens de installatie. Weten welke add-ons beschikbaar zijn? Kijk dan bij het overzicht onder de prijzen.

Heb je meer wensen? Hiervoor bieden we de add-on 'Custom Solutions' aan. Met deze add-on is het mogelijk om klantspecifieke aanpassingen in je koppeling te bouwen. We inventariseren eerst alle wensen en stellen vervolgens een offerte op.

Prijzen

Exact Online Handel / B2B

Functionaliteiten
  • Klanten
  • Artikelen
  • Verkooporders
  • Voorraden
  • Creditfacturen
  • Verzendkosten
  • Meerdere storeviews
  • Betalingscondities
  • Tweezijdige klantsynchronisatie
  • Prijslijsten

€39,- p/m + € 600,- implementatiekosten

Magento 2 & Exact Online B2B add-ons

Add-ons
Basis
Premium
Handel
Prijs
Kostenplaats & kostendrager
Bepaal de kostenplaats en kostendrager voor de boekingen, facturen en orders in de boekhouding op basis van de storeview waar de bestelling in is geplaatst en het land van het verzendadres.
€5,- p/m
Omzetrekening per klant
€5,- p/m
Vreemde Valuta
Verkoop je producten in je webshop met een andere valuta? Dan maken we met deze add-on orders aan in Exact Online voor deze valuta. Er zijn nog regelmatig nieuwe add-ons in ontwikkeling, deze worden z.s.m. toegevoegd.
€7,50- p/m
BTW-codes per land
BTW-plichtig in het buitenland? Met deze add-on neem je buitenlandse BTW-codes mee naar Exact Online.
€5,- p/m
Betaalkosten PSP
Met deze add-on voeg je betaalkosten van je PSP die je doorberekent aan je klant toe als regel aan boekingen, facturen of orders in de boekhouding.
€5,- p/m
De add-ons zijn te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product.