Magento & Exact Online koppeling

Binnen enkele minuten Magento & Exact Online gekoppeld

Geautomatiseerd

Wissel automatisch gegevens uit tussen Exact Online en Magento.

Snel en efficiënt

Geen dubbel werk meer en efficiënte afhandeling van werkstromen.

Eenvoudig

Eenvoud is de kracht van deze koppeling. Probeer het 14 dagen gratis

xCore

Koppel met Exact zoals nooit tevoren

Vrijheid, innovatie en On Demand. Daar draait het om binnen de xCore. Het grootste en meest geavanceerde online e-commerce koppelplatform voor Exact. Maak gebruik van de allernieuwste techniek en stel zelf je koppeling samen. Wanneer en hoe jij dat wilt. De xCore gaat verder dan iedere andere oplossing. Ervaar het zelf!

Installatie & SOAP

Dankzij ons xCore platform kun je snel aan de slag. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en via onze wizard een aantal stappen doorlopen. Voor deze koppeling is een SOAP-uitbreiding nodig, deze is eenvoudig te downloaden via Github. Voor deze uitbreiding is PHP 5.6 of hoger vereist.

Wil je weten hoe je de SOAP uitbreiding plaatst in Magento? Kijk dan op ons speciale Youtube kanaal voor instructievideos. Tip: je kunt deze stap ook door je Magento partner laten uitvoeren. Voor hen is dit een kleine handeling.

Meer wensen?

Binnen de xCore stel je je eigen koppeling samen. Naast een uitgebreide basisfunctionaliteit bieden we ook diverse add-ons aan die je eenvoudig kunt aanvinken tijdens de installatie. Weten welke add-ons beschikbaar zijn? Kijk dan bij het overzicht onder de prijzen.

Heb je meer wensen? Hiervoor bieden we de add-on 'Custom Solutions' aan. Met deze add-on is het mogelijk om klantspecifieke aanpassingen in je koppeling te bouwen. We inventariseren eerst alle wensen en stellen vervolgens een offerte op.

Installatie begeleiding

Implementeer zelf je koppeling via de wizard. Loop je vast bij één van de stappen? Geen probleem! We bieden gratis wizard ondersteuning, bel hiervoor 050- 544 50 39.

Geen zin om de wizard volledig te doorlopen of besteed je de installatie liever uit? Wij inventariseren, installeren, optimaliseren én testen de door jou gekozen koppeling. Kies in de wizard voor het implementatiepakket. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op. Het implementatiepakket voor de Magento Basis en Premium koppeling kost éénmalig € 250,- en voor de Handel koppeling is dat éénmalig €400,-.

Prijzen

Exact Online Basis

Functionaliteiten
 • Klanten
 • Verkoopboekingen
 • Creditboekingen
 • Verzendkosten
 • Meerdere storeviews
 • Betalingscondities

€10,- p/m Implementatiepakket + add-ons optioneel

Exact Online Premium

Functionaliteiten
 • Klanten
 • Artikelen
 • Verkoopfacturen
 • Creditfacturen
 • Verzendkosten
 • Meerdere storeviews
 • Betalingscondities

€14,- p/m Implementatiepakket + add-ons optioneel

Exact Online Handel

Functionaliteiten
 • Klanten
 • Artikelen
 • Verkooporders
 • Voorraden
 • Creditfacturen
 • Verzendkosten
 • Meerdere storeviews
 • Betalingscondities

€19,- p/m Implementatiepakket + add-ons optioneel

Magento & Exact Online add-ons

Add-ons
Basis
Premium
Handel
Prijs
Kostenplaats & kostendrager
Bepaal de kostenplaats en kostendrager voor de boekingen, facturen en orders in de boekhouding op basis van de storeview waar de bestelling in is geplaatst en het land van het verzendadres.
€5,- p/m
Omzetrekening per land
€5,- p/m
Omzetrekening per klant
€5,- p/m
Vreemde Valuta
Verkoop je producten in je webshop met een andere valuta? Dan maken we met deze add-on orders aan in Exact Online voor deze valuta. Er zijn nog regelmatig nieuwe add-ons in ontwikkeling, deze worden z.s.m. toegevoegd.
€5,- p/m
BTW-codes per land
BTW-plichtig in het buitenland? Met deze add-on neem je buitenlandse BTW-codes mee naar Exact Online.
€5,- p/m
De add-ons zijn te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product.

Quote

“Dankzij de koppeling in één keer alles goed”

- Frederique's Choice

FAQ

Voor welke Magento versie is de koppeling geschikt?

+
De koppeling wordt ondersteund vanaf Magento 1.7 en voor Magento 2 vanaf Magento 2.1

Wat is het verschil tussen de Magento App (xCore) en de Magento Plug-in?

+
Dit verschil is in hoofdlijnen te verdelen in:

Magento App

De Magento App is een koppeling via het xCore platform en is geschikt voor zowel Magento 1 als 2. Werk je met Magento 1 én Prijslijsten? Dan is de Plug-in dé oplossing voor jou.

De Magento App kun je zelf installeren middels de wizard. Daarnaast is deze volledig cloud-based en een generieke oplossing.

Magento Plug-in

De Magento Plug-in is alleen geschikt voor Magento 1. De Plug-in installeren wij voor jou binnen je Magento omgeving. Indien je met Magento 1 én Prijslijsten werkt, is de Plug-in dé oplossing voor jou.

Is de koppeling ook geschikt voor Magento Enterprise?

+
Ja, onze koppeling is zowel geschikt voor de Magento Comunnity als de Enterprise editie. Het kan echter voorkomen dat je gebruik maakt van functionaliteit binnen Magento Enterprise die niet beschikbaar is voor Community editie. Wij kunnen dan de koppeling (tegen meerprijs) aanpassen.

Kan ik met terugwerkende kracht orders synchroniseren?

+
Ja, dit kan tot maximaal één jaar terug. De kosten hiervoor bedragen éénmalig €250,- Let op: heb je artikelnummers gewijzigd? Deze producten worden dan niet mee gesynchroniseerd. Wil je meer dan één jaar terug? Neem dan even contact op.

Welk kennisniveau is vereist voor het zelf installeren van de apps?

+
De ervaring leert dat er voor de installatie zowel enige kennis van boekhouding als van Magento vereist is. Heb je dit niet? Maak dan gebruik van het implementatiepakket.

Wat houdt wizard ondersteuning in?

+
Loop je vast bij één van de stappen? Bel dan 050- 544 50 39 en we helpen je gratis bij dit onderdeel. De wizard ondersteuning is te bereiken tijdens kantooruren (08:30 – 17:00uur). Geen zin om de wizard volledig te doorlopen of besteed je de installatie liever uit? Kies dan voor het implementatiepakket.

Wat houdt het implementatiepakket in?

+
Onze ervaren consultants inventariseren, installeren, optimaliseren én testen de door jou gekozen koppeling. Kies in de wizard voor het implementatiepakket. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op. Het implementatiepakket voor de Magento Basis en Premium koppeling kost éénmalig € 250,- en voor de Handel koppeling is dat éénmalig €400,-.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.

+
Ga dan naar ons Helpcenter. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen.

Ook interessant

Weten welke apps we nog meer hebben?

Naar de App Store