Nieuws

Magento App genomineerd BESTE APP

Tijdens het Exact Connect partner event in Delft, stonden de laatste ontwikkelingen op het gebied van apps, ecosysteem en samenwerken centraal. Dit jaar vond voor het eerst de ‘Best App Award’ verkiezing plaats, waar Groningen het merendeel van de top drie besloeg.

Het Exact App Center is te vergelijken met de App Store van Apple. Hier is een overzicht te vinden van alle apps die gekoppeld kunnen worden aan Exact Online. Twee jaar na introductie bestaat het App Center al uit meer dan tweehonderd apps. Exact Online groeit hard en Exact heeft zich ten doel gesteld om wereldwijd door te groeien tot de top drie in Cloud Software. Het App Center gaat daar een sleutelrol is spelen, aldus CEO Erik van der Meijden.

Uit alle apps zijn drie genomineerd voor de titel beste app

Exact wil met de uitreiking gevestigde apps belonen, die hun toegevoegde waarde in het Exact Online App Center hebben bewezen. Daarbij waren twee van de drie genomineerde bedrijven uit Groningen afkomstig. Volgens de statistieken van economisch adviesbureau E&E Advies komt dit niet als een grote verrassing, aangezien de Noordelijke ict-sector de afgelopen jaren met meer dan 9% gestegen is.

Met grote trots kunnen wij melden dat wij één van die top drie apps zijn!

Naast onze app waren Payt (debiteurenbeheer) en uiteindelijke winnaar Visionplanner Cloud (managementinformatie) genomineerd. Daaruit valt te concluderen dat onze Magento App de beste Magento App van het App Center is!

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier