KOPPEL BINNEN ENKELE MINUTEN MAGENTO 2 MET EXACT ONLINE

GEAUTOMATISEERD

Wissel automatisch gegevens uit tussen Exact Online en Magento 2

SNEL EN EFFICIËNT

Geen dubbel werk meer en efficiënte afhandeling van werkstromen

PROBEER GRATIS

Zien wat de koppeling voor jou kan betekenen? Test het 14 dagen gratis

XCORE & MAGENTO 2

Het meest geavanceerde koppelplatform voor Exact Online

Vrijheid, innovatie en On Demand. Daar draait het om binnen xCore. Eén online omgeving voor al je koppelingen. Maak gebruik van de allernieuwste techniek, 24/7 toegang en stel zelf, wanneer jij dat wilt, je koppeling samen. Wat wil je nog meer? Ervaar het zelf!

Hoe werkt het?

De koppeling is in drie varianten beschikbaar. Afhankelijk van de gekozen variant maken we vanuit de webshopbestelling een verkoopboeking, verkoopfactuur of verkooporder voor je aan. Op basis van de klantgegevens wordt binnen Exact de debiteur aangemaakt. Kies je voor een verzameldebiteur, dan worden alle bestellingen op dezelfde debiteur worden geboekt.

 

Werk je met Exact Online Handel dan synchroniseren we ook de voorraden. Hiermee zijn je webshop en administratie altijd up-to-date. In veel gevallen, zoals bij artikelen, kun je tevens de synchronisatierichting kiezen. Dus van Exact naar je webshop of andersom. De keuze is aan jou. Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden verwijzen we je graag naar het prijzenoverzicht of vraag onze uitgebreide factsheet aan.

Demo Magento 2 & Exact Online koppeling

MAGENTO 2 REST-API

Dankzij ons xCore-platform kun je snel aan de slag. Het enige dat je hoeft te doen is een account aanmaken en via onze wizard een aantal stappen doorlopen. Voor deze koppeling is de Magento 2 Rest-API nodig, deze is eenvoudig te downloaden via GitHub. Voor deze uitbreiding is PHP 5.6 of hoger vereist.

 

Wil je weten hoe je de Magento 2 Rest-API plaatst in Magento 2? Bekijk dan de instructievideo op ons YouTube-kanaal. Tip: je kunt deze stap ook door je Magento-partner laten uitvoeren. Voor hen is dit een kleine handeling.

IMPLEMENTATIEPAKKET

Binnen xCore kun je zelf de koppeling samenstellen en inrichten. Onze installatiewizard helpt je hierbij. Binnen een aantal stappen ben je gekoppeld met Exact Online.

 

Heb je geen zin om de wizard te doorlopen of besteed je de installatie liever uit? Geen probleem. Kies dan in de wizard voor het implementatiepakket. Wij inventariseren en installeren dan de gekozen koppeling. Ook kun je bij ons terecht voor vragen tijdens het testen en de livegang.

 

Het implementatiepakket voor de Magento 2 Basis en Premium koppeling kost éénmalig € 250,- en voor de Handel koppeling is dat éénmalig € 400,-. Na het afsluiten van het implementatiepakket neemt ons projectbureau contact met je op voor de vervolgstappen.

Aanvullende wensen

Standaard bieden onze koppelingen al veel mogelijkheden. Maar we kunnen ons voorstellen dat je aanvullende wensen hebt. Ook dan zit je bij ons goed. Binnen xCore stel je namelijk je eigen koppeling samen. Want naast een uitgebreide basisfunctionaliteit bieden we ook standaard add-ons aan, waarmee je de koppeling snel en eenvoudig uitbreidt. Je kunt de add-ons aanvinken tijdens de installatie.

 

Heb je daarnaast nog specifieke wensen? Ook dan kunnen we je helpen. Hiervoor bieden we de add-on ‘Custom Solutions’ aan. Met deze add-on is het mogelijk om klantspecifieke aanpassingen in je koppeling op te nemen. Voordat we dat doen, inventariseren we eerst samen met jou alle wensen en krijg je van ons een overzicht van de werkzaamheden en bijbehorende kosten.

SUPPORT

We begrijpen dat onze software een belangrijke schakel in je bedrijfsproces is. Daarom mag je, zodra de software is geactiveerd, de juiste ondersteuning verwachten. Dit hebben wij ondergebracht in onze Service Level Agreements (SLA’s), die gelden voor vrijwel al onze xCore-producten.

 

Standaard is het Service Level Agreement Brons inbegrepen. Je kunt dan 24/7 gebruik maken van onze ticketservice via servicedesk@dealer4dealer.nl. Wij reageren dan binnen 8 werkuren op je vraag. Krijg je helemaal geen orders meer binnen? Dan helpen wij je direct.

 

Wil je naast onze standaard support ook telefonische ondersteuning én een snellere responstijd? Dat kan! Kies dan voor SLA Zilver.

Prijzen

Magento 2 Basis

Functionaliteiten
 • Klanten
 • Verkoopboekingen
 • Creditboekingen
 • BTW-codes
 • Verzendkosten
 • Meerdere storeviews
 • Betalingscondities

€10,-  per maand Implementatiepakket + add-ons optioneel Geschikt voor Exact-licentie: Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.

Magento 2 Premium

Functionaliteiten
 • Klanten
 • Artikelen
 • Verkoopfacturen
 • Creditfacturen
 • BTW-codes
 • Verzendkosten
 • Meerdere storeviews
 • Betalingscondities

€14,-  per maand Implementatiepakket + add-ons optioneel Geschikt voor Exact-licentie: Boekhouden Professional.

Magento 2 Handel

Functionaliteiten
 • Klanten
 • Artikelen
 • Verkooporders
 • Voorraden
 • Creditfacturen
 • BTW-codes
 • Verzendkosten
 • Meerdere storeviews
 • Betalingscondities
 • Leverwijze

€19,-  per maand Implementatiepakket + add-ons optioneel Geschikt voor Exact licentie: Handel.

Magento 2 & Exact Online add-ons

Add-ons
Basis
Premium
Handel
Prijs
Omzetrekening per land
Stel een omzetrekening per land in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres.
€5,- p/m
Klantclassificatie
Met deze add-on kun je in Exact de relatieclassificatie vullen op basis van de Magento klantgroep of website waaraan de klant is gekoppeld.
€2,50 p/m
Kostenplaats & kostendrager
Bepaal de kostenplaats en kostendrager voor de boekingen, facturen en orders in de boekhouding op basis van de storeview waar de bestelling in is geplaatst en het land van het verzendadres.
€5,- p/m
BTW-codes per land
Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op basis van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan.
€5,- p/m
Betaalkosten PSP
Met deze add-on voeg je betaalkosten van je PSP, die je doorberekent aan je klant, toe als regel aan boekingen, facturen of orders in de boekhouding. Voor deze add-on is een specifieke instelling binnen Magento vereist.
€5,- p/m
Gastklanten aanmaken
Indien een klant als gast een order plaatst in de webshop, dan wordt deze niet als klant aangemaakt in Exact. Met deze add-on wordt hiervoor wel een aparte klant aangemaakt in Exact Online. Wanneer contactgegevens bij een vervolgbestelling gewijzigd zijn, kunnen deze ook in Exact geüpdatet worden.
€5,- p/m
Vreemde Valuta
Verkoop je producten met een andere valuta in je webshop? Dan maakt deze add-on orders met een vreemde valuta aan in Exact Online.
€7,50 p/m
Custom Options
Heb je Custom Options artikelen in Magento, dan kun je met deze add-on de gekozen opties per orderregel zien in het notitieveld in Exact, bijvoorbeeld een artikel dat in meerdere kleuren besteld kan worden.
€7,50 p/m
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen of maatwerkmodules toevoegen. Deze module wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Custom Fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in Magento en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€12,50 p/m
Omzetrekening per klant
Stel van Magento naar Exact een omzetrekening per klant in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres.
€5,- p/m
Productomschrijving in meerdere talen
Synchroniseer de productomschrijving in meerdere talen van Exact Online naar Magento.
€5,- p/m
Geavanceerde productsynchronisatie
Synchroniseert een afbeelding vanuit je webshop naar Exact (en andersom), maakt tijdens installatie automatisch attributen aan voor artikelgroepen in je webshop en synchroniseert inkoopinformatie van Magento naar Exact.
€10,- p/m
Automatisch factureren
Maak facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd. Kies daarnaast of je de factuur per e-mail wilt versturen aan de klant.
€10,- p/m
Automatisch factuurstatus matchen
Deze add-on zorgt ervoor dat wanneer de factuur in Exact is betaald de factuur in Magento ook de status betaald krijgt.
€10,- p/m
Meerdere magazijnen
Koppel een storeview uit de webshop aan een magazijn in de boekhouding. Verkooporders worden met dit magazijn aangemaakt. Daarnaast kun je kiezen welke magazijnen je mee wilt nemen in de voorraad richting Magento.
€5,- p/m
Controle op ordertotalen
Met deze add-on wordt het ordertotaal in zowel Exact Online als Magento gecontroleerd. Indien er een verschil geconstateerd wordt, is dit per order te zien in de rapportage.
€5,- p/m
Automatisch leveren
Deze add-on verwerkt leveringen, nadat je de levering in Magento hebt verwerkt, automatisch in Exact Online of andersom. Binnen deze add-on zijn deelleveringen mogelijk.
€10,- p/m

Quote

“Onze webshops zijn op maat gekoppeld dankzij de Add-ons, ideaal!”

– Conduqt

FAQ

Voor welke Exact-licentie is de koppeling geschikt?

+

De Magento 2 Basis koppeling is geschikt voor Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
De Magento 2 Premium koppeling is geschikt voor Boekhouden Professional.
De Magento 2 Handel koppeling is geschikt voor Exact Handel Basis en hoger.

Voor welke Magento-versie is de koppeling geschikt?

+

Deze koppeling wordt ondersteund vanaf Magento 2.1

Is de koppeling ook geschikt voor Magento Commerce?

+

Ja, onze koppeling is zowel geschikt voor de Magento Open Source als de Magento Commerce-editie. Het kan echter voorkomen dat je gebruik maakt van functionaliteit binnen Magento Commerce die niet beschikbaar is voor de Magento Open Source. Wij kunnen dan de koppeling (tegen meerprijs) aanpassen.

Kan ik met terugwerkende kracht orders synchroniseren?

+

Ja, dit kan tot maximaal één jaar terug. De kosten hiervoor bedragen eenmalig per product:
€ 75,- voor 1 t/m 3 maanden terug
€ 125,- voor 4 t/m 7 maanden terug
€ 175,- voor 7 t/m 11 maanden terug
€ 250,- voor 12 maanden terug

Let op: heb je artikelnummers gewijzigd? Deze producten worden dan niet gesynchroniseerd. Wil je meer dan één jaar terug? Neem dan contact op.

Ik werk met Prijslijsten (B2B), kan ik gebruik maken van een koppeling?

+

Ja, in dit geval kan je gebruik maken van onze Magento 2 B2B koppeling.

Welk kennisniveau is vereist voor het zelf installeren van de apps?

+

De ervaring leert dat er voor de installatie zowel enige kennis van boekhouding als van Magento vereist is. Besteed je dit liever uit? Maak dan gebruik van het implementatiepakket.

Wat houdt het implementatiepakket in?

+

Onze ervaren consultants inventariseren, installeren, optimaliseren én ondersteunen het testen van de door jou gekozen koppeling. Kies in de wizard voor het implementatiepakket. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op. Het implementatiepakket voor de Magento Basis en Premium koppeling kost éénmalig € 250,- en voor de Handel koppeling is dat éénmalig €400,-.
Let op: de koppeling wordt in je testomgeving óf je live-omgeving geïnstalleerd. Wil je de koppeling in beide omgevingen, dan kost dit eenmalig €150,-. De omgevingen dienen in dat geval wel identiek te zijn.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.

+

Ga dan naar ons Helpcenter. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen.

Weten welke apps we nog meer hebben?

NAAR DE APP STORE