Nieuws

Magento 1 stopt, wat betekent dit voor jouw koppeling?

Je maakt gebruik van onze Magento 1 koppeling. Daarbij weet je waarschijnlijk ook dat de ondersteuning van Magento 1 in juni dit jaar stopt. Maar wat houdt dit in voor de huidige koppeling die je hebt met Exact Online? We praten je bij aan de hand van de veelgestelde vragen die we de laatste tijd hebben gekregen.

Kan ik mijn huidige koppeling blijven gebruiken?

Het antwoord hierop is simpel; Ja. Wij blijven de koppeling gewoon ondersteunen tot in ieder geval het einde van dit jaar. 

Ondersteunen jullie alleen Magento?

Nee, allang niet meer! Je kunt natuurlijk voor Magento 2 bij ons terecht, maar ook voor andere bekende e-commerceplatformen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Exact Online > Magento 2
Exact Online > WooCommerce
Exact Online > Shopify
Exact Online > Shopware 5
Exact Online > Shopware 6 (binnenkort beschikbaar)

Ook verwachten wij op een niet al te lange termijn BigCommerce aan dit rijtje toe te kunnen voegen.

Hoe kan ik overstappen naar een andere koppeling?

Als je wilt overstappen naar een andere koppeling, moet je rekening houden met een aantal factoren. Je krijgt namelijk een nieuwe webshop én een nieuwe koppeling. Je kunt helaas niet even updaten of migreren; je begint als het ware opnieuw. Dit kost tijd en geld. Voordeel is echter wel dat dit hét moment is om je huidige processen eens goed te overzien en waar nodig aan te passen. Wij begrijpen dat dit een pittige opgave is en daarom willen wij je helpen. Neem contact met ons op en een ervaren consultant bespreekt dan samen met jou de wensen en opties.

Wat is xCore?

We willen het jou zo makkelijk mogelijk maken! Alle nieuwe koppelingen maken gebruik van ons xCore-platform, hét e-commerce koppelplatform voor Exact Software. Geen installatie meer in je webshopomgeving, maar een online omgeving met 24/7 toegang, heldere rapportages en heel veel standaard uitbreidingsmogelijkheden (add-ons). Via de installatiewizard kun je zelf de koppeling leggen en 14 dagen proefdraaien. Wil je liever dat wij je ontzorgen, dan hebben we het implemetatiepakket. Wij zorgen dan voor een zorgeloze overstap. Bestel je deze voor 31 mei dan krijg je van ons ook nog eens 50% korting op dit pakket.

Meer info?

Denk je aan overstappen of ben je hiermee bezig? Of heb je eerst behoefte aan meer informatie? Bel 050-5445039 of stuur een mail naar info@dealer4dealer.nl. We horen graag van je!

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier