Nieuws

Coming soon | Lightspeed koppeling

Al jaren is Magento wereldwijd één van de meest gebruikte e-commerce management systemen en ook in Nederland heeft Magento een leidende positie. Dit maakt de Magento koppeling ook één van de belangrijkste producten van Dealer4Dealer. Toch merken we dat er steeds meer en meer vraag is naar een koppeling met andere e-commerce platforms, bijvoorbeeld met Lightspeed (voormalig SEOShop).

Tijdens de Webwinkel Vakdagen 2017 werd het wederom duidelijk dat deze partij flink aan de weg timmert om een eigen positie onder de big boys van de e-commerce management systemen te veroveren. Al jaren krijgen we vanuit klanten, partners en vanuit Lightspeed zelf de vraag naar een goed werkende, betrouwbare Lightspeed koppeling met uitgebreide functionaliteiten. Als reactie op deze vraag hebben we nu op basis van ons nieuwe platform, de xCore, onze eigen Lightspeed koppeling ontwikkeld.

“De markt wordt steeds groter, waardoor andere spelers naast Magento ook interessant worden. We beperken ons echter wel tot marktleiders, zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.”
– René Albertema, commercieel directeur

De Lightspeed koppeling voor Exact Online zal eerst uitgerold worden voor Exact Online Handel maar de ontwikkeling van een Lightspeed Basis en Premium koppeling staat ook al op de productielijst. Deze koppelingen zullen eind maart beschikbaar komen in onze app-store.

Naast webshop koppelingen zoals Lightspeed en Magento biedt Dealer4Dealer ook andere koppelingen aan. We signaleren dat steeds meer klanten naast een webshop koppeling ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een kassaoplossing voor hun showroom of winkel. “Daarom hebben we een koppeling met Afosto gebouwd, die een prachtige Point Of Sale oplossing biedt. We merken dat we meegroeien met onze klant. Klanten willen niet meer alleen een koppeling tussen de webshop en de boekhouding, maar een totaaloplossing met onder meer een kassasysteem en een koppeling met een fulfilmentpartij” aldus René.

Om al deze klantvragen in goede banen te leiden, ontwikkelde Dealer4Dealer de xCore: een splinternieuw verzamelplatform voor e-commerce koppelingen waar klanten zelf hun gewenste koppeling kunnen selecteren, samenstellen en implementeren. De Lightspeed koppeling komt ook beschikbaar binnen dit platform.

De Lightspeed koppeling gaat net zoals onze Magento koppeling €10,- per maand voor Exact Online Basis, €14,- per maand voor de Exact Online Premium en €19,- per maand voor Exact Online Handel kosten.  Kijk in onze App-store voor een compleet overzicht van al onze beschikbare koppelingen.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier