Klantcase

Klantcase: Leylines

Webshops: Openhaard Gigant en tuinartikelen, Strooizout Gigant, Droomkachels, Haardhout.nl, dehaardhouthandelaar.nl
Vakgebied: e-commerceconcepten
Gestart: 2003
Vestigingsplaats: Hilversum
Werken met: Aflettermodule MultiSafepay + Magento 2- en Exact Online-koppeling + WooCommerce- en Exact Online-koppeling


In een tijd waarin bedrijfsprocessen met de dag ingewikkelder worden, is automatisering voor veel bedrijven een belangrijk hulpmiddel geworden om tijd te besparen, maar ook om de kosten te verlagen. Een goed voorbeeld is Leylines, een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van e-commerceconcepten

Pilotklant
Leylines exploiteert de shops allemaal zelf op verschillende webshopplatforms, zoals Magento en WooCommerce. Wanneer je een webshop hebt, weet je dat afletteren een belangrijke, maar tijdrovende taak is. Daarom maakt Leylines ook al jaren gebruik van de Aflettermodule voor MultiSafepay. Onlangs hebben we de Aflettermodule 2.0 voor MultiSafepay uitgerold en Leylines wilde hierin pilotklant zijn.

Handmatig afletteren
Joey van Wettum, CEO van Leylines: “Toen we nog geen Aflettermodule hadden, moesten we van elke betaling een export maken en handmatig de betaling matchen, dus we waren blij toen we de Aflettermodule voor MultiSafepay van dealer4dealer ontdekten. Daarmee bespaarden we veel tijd. Toen we werden gevraagd om pilotklant te zijn voor de 2.0-aflettermodule, waren we erg benieuwd welke voordelen de 2.0-module ons zou opleveren.”

Vlekkeloze pilotfase
De pilotfase begon met de implementatie van de Aflettermodule 2.0 voor MultiSafepay. “De implementatie werd door Annette van dealer4dealer uitgevoerd. Dit verliep vlekkeloos.” Met de oude Aflettermodule letterde Leylines één keer per week af, nu gebeurt dat elke dag automatisch. “We moesten wel even wennen aan een dagelijkse aflettering, maar het zorgt ervoor dat onze administratie beter op orde is. We kunnen nu op dagniveau zien of orders betaald zijn, dus we hebben beter zicht op onze administratie.” De pilotfase duurde in totaal zes weken, maar in die zes weken tijd heeft Joey weinig op de module aan te merken. “Eerlijk gezegd hebben we niet extreem veel contact gehad met Annette over de Aflettermodule 2.0. Alles verloopt gewoon soepel. Tsja, dan heb ik weinig feedback!”

Uitbouwen van de webshops
De webshops van Leylines zijn succesvol. Onlangs is de webshop Watercooler Gigant verkocht, dus nu is er tijd vrijgekomen om de webshops Strooizout Gigant en Openhaard Gigant verder uit te bouwen en te optimaliseren. “We zijn vooral druk met het uitbouwen van de website Openhaard Gigant met tuinartikelen. We zullen deze webshop binnenkort ook overzetten naar Magento 2, dus we verwachten weer een koppeling tussen Magento 2 en Exact Online nodig te hebben. Ik moet zeggen dat jullie gave tools uitbrengen. De Aflettermodule is voor ons echt ideaal. We hebben ook net een WooCommerce-shop overgenomen en die gaan we ook weer koppelen met Exact Online. En via xCore kunnen we redelijk veel customizen in de koppeling.”

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier