Nieuws

Punten scoren tijdens het Jobfestival

16 mei was het zo ver, het Jobfestival! Alweer de vijfde editie en ook gelijk de best bezochte tot nu toe. Het was een zonnige dag, waardoor veel studenten tussen 11 en 16 uur naar het EnTranCe-terrein trokken.

Ook dit jaar bleek het Jobfestival weer een uitstekende manier om in contact te komen met studenten. Wij hebben met verschillende studenten leuke gesprekken gehad over hun ambities en toekomstplannen.

Er was een goed gevuld programma met verschillende keynote presentaties, workshops en de bedrijvenmarkt waar dealer4dealer te vinden was. Om de festivalsfeer compleet te maken was er muziek en een aantal foodtrucks voor de hongerige studenten.

Het was erg leuk te zien dat veel tweedejaarsstudenten bezig zijn met het bemachtigen van een toffe stageplek. Want je kunt niet vroeg genoeg beginnen met een richting bepalen.

Naast leuke gesprekken stonden we er dit jaar met een uitdaging: versla ons en bemachtig je stageplek! Ondanks dat onze experts Willie en Dwanye goed getrainde tafelvoetballers zijn, bleken zij niet altijd opgewassen tegen fanatieke studenten. En eerlijk is eerlijk: we stellen stageplekken beschikbaar komend jaar!

Heb je niet de kans gehad om ons te verslaan? Geen probleem, stuur ons een mail met je motivatie en de beoogde eindstand en wie weet nodigen wij jou uit voor een potje bij ons op kantoor!

 

 

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier