Nieuws

Gezocht: Stagiair(e) Multimedia Visual Design / Video Productie

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende meeloopstage in de richting van Multimedia Design, Visual Design of een andere video-gerelateerde opleiding? Kom stagelopen bij Dealer4Dealer! 

Over ons
Wij zijn dé backoffice specialist voor Exact software, gevestigd in het mooie Groningen. Ken jij ons nog niet? Jammer, want we groeien als kool! Ruim 1500 webshops gebruiken onze unieke en in eigen huis ontwikkelde software and we’re still counting. Daarom zoeken we jou! Met jouw expertise en frisse ideeën ondersteun je ons team en ontwikkel je mooie videocontent voor o.a. de website.

Jouw werk doet er toe 
Kun jij onze producten nog beter in beeld brengen via creatieve graphics? Top, als je ook nog eens een dosis humor hebt, pas je perfect bij ons. Je opdracht verdwijnt niet in een mapje, je krijgt de ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen én doet een hoop ervaring op.

Do you have what it takes? 
Naast een echte teamspeler met de juiste achtergrond, denk je graag mee en durf je eigen ideeën te opperen. Het creëren van aantrekkelijke videocontent is jouw specialiteit en je zet met gemak onze visie om in een commerciële, representatieve video om de user experience te optimaliseren. Denk hierbij vooral aan instructievideo’s, infographics, productvideo’s, en wellicht zelfs animaties. 

Denk je dat je geschikt bent voor deze functie? Bekijk dan HIER de volledige vacature & solliciteer! 

 

 

 

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier