Vacature

Gedreven partnermanager (28-40 uur)

“Hi, mijn naam is Sandra en ik heb een gave baan in de aanbieding! Ik ben werkzaam als partnermanager bij xCore (dealer4dealer). Wij groeien hard en dat doen wij samen met onze partners. Zij zijn namelijk dé schakel tussen onze klanten en onze xCore-oplossingen. De afgelopen jaren heb ik een superleuk en enthousiast netwerk kunnen opbouwen. Dit netwerk wordt echter zo groot dat ik wel wat serieuze hulp kan gebruiken.

Daarom de vraag: Word jij mijn nieuwe partner?

xCore | Wat is dat?
Met het xCore-platform koppelen wij de e-commercewereld aan Exact software. Deze innovatieve en in eigen huis ontwikkelde software vindt inmiddels haar weg bij meer dan 3000 webshops in Nederland, België en daarbuiten. Met meer dan 40 collega’s zijn we vanuit het mooie Groningen continu bezig met het ontwikkelen van producten die het e-commerceproces voor onze klanten zoveel mogelijk optimaliseert. Met als doel: succesvol online ondernemen!

Over de functie | Vol uitdaging
Ons partnermanagement is volop in ontwikkeling. Wij willen hier grote stappen in gaan maken en daar hebben we jou bij nodig. Jij maakt met onze bestaande partners plannen en gaat op zoek naar nieuwe samenwerkingen, bent dagelijks bezig met de ontwikkelingen in de dynamische e-commercemarkt en je ziet en zoekt altijd kansen. Je denkt mee over onze producten en diensten en je bent (als het weer kan natuurlijk) regelmatig op pad. Voor een suffe kantoorbaan moet je niet bij ons zijn!

Ben jij die topper met hbo-niveau en commerciële drive, ben je nieuwsgierig en niet bang voor het onbekende? Dan is dit echt iets voor jou! Net afgestudeerd of starter? Dat is voor ons ook geen probleem. Je wordt intensief begeleid en Sandra leert jou het vak.

Wij bieden| …
…alles wat nodig is om jouw functie goed te kunnen uitvoeren met daarbij een passend salaris, 26 vakantiedagen o.b.v. een fulltime contract, veel leuke personeelsuitjes, elke dag een volledig verzorgde lunch, maar bovenal een uitdagende functie in een supergezellig en gemotiveerd team!

Connect met ons!
Klinkt goed? Solliciteer en wie weet kun je binnenkort kennis maken. Wil je meer weten? Neem dan contact met Sandra of haar collega René Albertema op via 050 – 544 50 39. Anders ontvangt Sandra graag je CV met een korte motivatie. Deze kun je sturen naar: sandra@dealer4dealer.nl. Wie weet werken jullie binnenkort samen!

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier