Fulfilment & Exact Online koppeling

Koppel je Exact Online aan je Fulfilmentpartij

Geautomatiseerd

Wissel automatisch gegevens uit tussen Exact Online en de fulfilmentpartner

Snel en efficiënt

Geen dubbel werk meer en efficiënte afhandeling van werkstromen

Maak het verschil

Naast je webshop ook je fulfilment gekoppeld

xCore

Het meest geavanceerde online koppelplatform voor Exact

De fulfilment koppeling maakt gebruik van ons xCore platform. Eén omgeving voor al je koppelingen. Dit brengt grote voordelen met zich mee. Zo staat de techniek voor je staat klaar, heb je 24/7 toegang en is de ondersteuning goed geregeld.

Werking

De afgelopen jaren hebben we diverse fulfilment koppelingen ontwikkeld. Zo hebben we koppelingen voor WICS, Seacon, TLogistics en Picqer. Werk je met Exact Online Handel? Dan kunnen wij onder andere artikelen, orders, leveringen, bestellingen en voorraden voor je synchroniseren.

Maar dat is nog niet alles. In de koppeling kunnen tevens verschillende controles worden ingebouwd. Bijvoorbeeld bij de artikelsynchronisatie. Hier controleert de koppeling of het artikel al bestaat. Zo niet, dan maken we deze binnen de fulfilmentoplossing aan. Hoe eenvoudig wil je het hebben?

‘Op maat’ gekoppeld

Zoveel klanten, zoveel wensen... zeker als het om de fulfilment koppeling gaat. Voordat we starten, vragen wij altijd welke informatie beschikbaar moet zijn. Dit kan per koppeling enorm verschillen. Tevens zijn we afhankelijk van de mogelijkheden die de fulfilmentoplossing biedt en van welke Exact licentie gebruik wordt gemaakt. Zodra alle wensen in kaart zijn gebracht, ontwikkelen wij de koppeling voor je ‘op maat’. Zo krijg jij altijd de koppeling die bij je past.

Implementatie

Voor het goed implementeren van deze koppeling is zowel kennis van de fulfilmentoplossing als van Exact Online gewenst. Daarom inventariseren, installeren en optimaliseren wij deze koppeling. Daarnaast ondersteunt je ‘eigen consultant’ bij het testen en de livegang.

Prijzen

Fulfilment koppeling

Functionaliteiten
  • Artikelen
  • Orders
  • Voorraden
  • Bestellingen
  • Leveringen
  • En meer...
  • Inclusief onderhoud & support

€39,- p/m Excl. aanpassingen en implementatie

Quote

“E-fufilment en WMS zijn onmisbare schakels voor een succesvolle webshop”

Ook interessant

Weten welke apps we nog meer hebben?

Naar de App Store