Nieuws

Exact App Center Awards: Dealer4Dealer in Top 3!

Op 9 november 2016 vond Exact Live 2016 plaats in de jaarbeurs in Utrecht. Dit jaarlijkse evenement, georganiseerd door Exact, is het grootste businessevent voor technologie en software en trok ook dit jaar weer vele nationale én internationale bezoekers. En natuurlijk was Dealer4Dealer ook present, dit keer juist zonder stand om nog meer van alle facetten van evenement te kunnen meemaken.

Top 3 International Best App

Voorafgaand aan Exact Live was er op dinsdagavond 8 november een Exact App Center event. De kick-off van het evenement werd verzorgd door Martijn Feekes die sprak over de toekomst en de vele kansen die dit met zich meebrengt. ‘Er is een big wave coming’, aldus Feekes. ‘Steeds meer ondernemers kiezen voor Exact Online en de daarbij beschikbare Apps’.

Aan het einde van het event was er de Award Ceremony waar je voor vier categorieën een prijs kon winnen. Dealer4Dealer sleepte een nominatie voor International App Of The Year binnen, de belangrijkste van de vier categorieën.

We zijn erg trots dat we tot de top drie Internationale Exact Apps behoren en willen de winnaar van de titel, Silverfin, van harte feliciteren met deze prijs.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier