Nieuws

Deelleveringen worden ondersteund!

Automatisch leveren inclusief deelleveringen

Werk je met de Lightspeed of Magento & Exact Online Handel koppeling? Dan worden deelleveringen vanaf nu ondersteund richting Exact. Stel met de add-on ‘Automatisch leveren’* in of je de hele of gedeeltelijke order wilt leveren.

De module kent twee instellingen 

Standaard staat de setting op ‘Nee’ (zie afbeelding) en zal de koppeling deelleveringen synchroniseren. Met in de eerste deellevering: de verzendkosten, eventuele (PSP) kosten en te leveren artikelen. Kunnen de overige artikelen geleverd worden? Dan wordt ook de rest van de order verwerkt. Zodra je kiest voor de setting ‘Ja’, wordt de hele order uitgeleverd zonder controle op deelleveringen.

orderlevering

 

 

Is de artikelensynchronisatie op basis van ‘Variant ID’ ingesteld bij je Lightspeed koppeling? Dan zijn deelleveringen niet mogelijk. Zet in dit geval de instelling op ‘Ja’, zodat de gehele order geleverd wordt.

Let op omschrijvingen 

De koppeling vult automatisch de omschrijvingen op de levering in Exact. Pas je deze handmatig aan? Dan wordt de omschrijving overschreven en kan een deellevering twee keer gesynchroniseerd worden.

Heb je vragen? 

Stuur je vraag met betrekking tot de add-on ‘Automatisch leveren’ via een mail. We helpen je graag verder! Heb je een andere vraag? Neem dan een kijkje in ons helpcenter.

*De add-on ‘Automatisch leveren’ verwerkt je leveringen, nadat je de levering in Magento hebt verwerkt, automatisch in Exact Online. Vink ‘m zelf binnen de xCore aan, kosten: €10,- per maand.  

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier