Nieuws

Zien we jou op de Webwinkel Vakdagen 2017?

Op 18&19 januari 2017 staat Dealer4Dealer, net als voorgaande jaren, weer op de Webwinkel Vakdagen in de jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar is alweer de elfde editie en ook deze keer belooft het een gezellige dag te worden. Je vindt ons op standplaats 65/69 en we staan er niet alleen!

Vier stands, één plein
Dealer4Dealer groeit als kool en we hebben veel te vertellen. Voor de Webwinkel Vakdagen hebben we samen met onze partners vier grote stands bemachtigd met een totale oppervlakte van maar liefst 100m². Samen vormen we een compleet plein waar je alles vindt wat je nodig hebt om je e-commerce business te verbeteren.

Here comes the xCore
Op 29 september 2016 is ons nieuwe platform, de xCore, officieel gelanceerd tijdens ons evenement Exact Meets E-commerce op het hoofdkantoor van Exact in Delft. We zijn ontzettend trots op dit in huis ontwikkelde, state-of-the-art platform en vertellen je er graag alles over tijdens de Webwinkel Vakdagen 2017!

Natuurlijk informeren we je ook graag over onze beschikbare producten. We bieden onder andere de Magento 1 en 2 koppeling (nu zelf te installeren via de xCore), een uitgebreide Exact Online Plug-In (voor nét dat beetje extra functionaliteit), een complete B2B webshop, een splinternieuwe Lightspeed Advanced koppeling, en de Afosto POS kassa oplossing. We geven je de kans om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe manier van koppelingen implementeren. Het enige wat je hoeft te doen is langskomen bij onze stands!

Unieke kans
Naast Dealer4Dealer staan er meer dan 250 verschillende e-commerce leveranciers op de beurs die je graag informeren over alle aspecten van de e-commerce. Naast de stands van exposanten worden er ook lezingen gegeven met diverse thema’s. Een unieke kans om in één dag alles te leren over het bouwen van webshops, internetveiligheid, marketingoplossingen, ICT & meer.

Kortom: alle kennis die je nodig hebt om jouw e-commerce business naar een hoger niveau te tillen. Zien we je daar? (stand 65/69!)

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier