Nieuws

Dealer4Dealer op Webwinkel Vakdagen 2016

Webwinkel Vakdagen 2016
Op 20 & 21 januari staat Dealer4Dealer met een enorme stand op de 10e editie van de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht! Dit jaar is extra bijzonder, want we hebben nieuws! Wees als eerste op de hoogte door je nu aan te melden. Onze stand is te vinden op standplaats T12!

Nieuwe producten

Naast de grote aankondiging presenteren we tevens onze nieuwe producten. Natuurlijk kunnen de Dealer4Dealer experts ook alles vertellen over de Magento App, de Magento Plug-in, de Magento B2B webshop, de Bol.com koppeling en hebben we alle informatie klaar over de Aflettermodules. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe producten, waar we je maar al te graag over informeren tijdens de Webwinkel Vakdagen. Niet alleen de producten zijn de moeite waard om onze stand te bezoeken, maar ook het nieuwe platform zal gepresenteerd worden! We geven jou de kans om als eerste op de hoogte te zijn van dit grote nieuws, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onze stand te bezoeken.

E-commerce leveranciers

Op de Webwinkel Vakdagen maak je naast Dealer4Dealer op stand T12 kennis met meer dan 250 verschillende e-commerce leveranciers. Je kunt dus in één dag alles leren over onder andere het bouwen van een webshop, marketingoplossingen, internetveiligheid en ICT recht. Kortom, alles wat je nodig hebt als e-commerce professional! Een unieke kans om je e-commerce kennis in één of twee dagen te verbreden en verdiepen.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier