Nieuws

Dealer4Dealer nu ook in België

Dealer4Dealer is dé e-commerce backoffice specialist voor Exact software in Nederland. Inmiddels vertrouwen eigenaren van meer dan 1250 webshops al op onze software. Onze koppelingen draaien, naast Nederland, ook in Duitsland en in België. En die laatste connectie gaan we komende tijd versterken.
Niet alleen hebben we – op veler verzoek – de samenwerking met Exact België geïntensiveerd, maar ook onze eigen consultant Gerald Teunis zal zich vanuit zijn woonplaats in Eindhoven meer op de markt in ons buurland gaan richten.

Klant van het eerste uur
Gerald is geen onbekende bij Dealer4Dealer. Als voormalig mede-eigenaar van webshop iPodhoes.nl (nu MobileMango.nl) was Gerald klant van het eerste uur. Na zeven jaar vond hij het tijd voor iets anders en de functie bij Dealer4Dealer kwam hierbij als geroepen.
“De baan bij Dealer4Dealer is perfect voor mij, omdat mijn klanten voornamelijk webwinkels zullen zijn. Hierdoor kan ik al mijn ervaring met Exact Online, de koppeling, webwinkels en het ondernemen toepassen. In de zeven jaar als eigenaar van een webshop ben ik regelmatig tegen problemen aangelopen die ik altijd op heb weten te lossen. Ik kan mijn klanten tips geven om het runnen van hun webshop gemakkelijker, beter en goedkoper te maken” aldus Gerald.
Koppel je webshop met Exact
De markt in België trekt steeds meer aan, ondernemers willen groeien, veranderen en verbeteren. Ze zien het belang van een soepel lopende webshop waarbij de boekhouding geen extra werk oplevert. Door je webshop aan Exact te koppelen voorkom je dubbel werk en kun je je volledig richten op je e-commerce business.Wij bieden kwalitatief hoogwaardige koppelingen voor onder andere Magento 1+2 (Online+ Globe) Afletteren/afpunten, Point of Sale, Bol.com en sinds kort ook Lightspeed.

Wil je een overzicht zien van alle producten van Dealer4Dealer? Klik dan hier om naar onze app-store te gaan of ga naar het Exact App Center en zoek op Dealer4Dealer. Hier hebben we ook al onze producten beschikbaar gemaakt.

Heb jij een webshop in België [of wil je gaan starten] en zoek je naar manieren om je e-commerce business verbeteren en vergemakkelijken? Neem dan eens contact met ons op, we gaan graag met je om tafel!

Fotocredits: Nu.nl

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier