Nieuws

Dealer4Dealer koppelt 1500e webshop

 

Het Groningse bedrijf Dealer4Dealer koppelt al meer dan acht jaar de boekhoud- en ERP software van Exact aan onder andere Magento webshops. Eind december besloot Conduqt Holding B.V., eveneens gevestigd in Groningen en bekend van o.a. GetLoud, TVQ en SoundStore, gebruik te maken van de Dealer4Dealer-software.

In 2016 is de 1000e webshop gekoppeld; Voordeelvanger.nl, één van de grootste dagdeal-sites van Nederland. Dealer4Dealer verwelkomt binnen slechts een jaar Conduqt Holding B.V. als 1500ste gekoppelde webshop. Zij maakt daarbij gebruik van de xCore, het splinternieuwe online koppelplatform dat in oktober van dat jaar is gelanceerd, . 

“Onlangs zijn wij overgestapt naar de online versie van Exact Software en hiermee ook naar het xCore platform van Dealer4Dealer.” vertelt Conduqt Holding’s CTO Menno Oomkes. “Gezien onze groei hebben we behoefte aan schaalbaarheid, flexibiliteit en verregaande digitalisering, het xCore platform biedt dit alles.”.

Naast de uitgebreide standaard functionaliteit, is de xCore onderscheidend door de vele add-ons die een klant on demand aan en uit kan zetten. Dagelijks verwerkt het systeem inmiddels meer dan 35.000 orders per dag en dat aantal groeit exponentieel snel. Naar verwachting zal het platform eind dit jaar meer dan 150.000 orders per dag verwerken met een totale dagelijkse omzetwaarde van vele miljoenen. 

 “Voorheen leverden we losse koppelingen, die we bij de klant installeerden, wat veel onderhoud met zich mee bracht”, aldus Rene Albertema, Commercieel Directeur van Dealer4Dealer. “Nu vinden honderden klanten hun weg in de xCore, zij stellen en sluiten zelf de koppelingen naar eigen wens af. En nu kunnen we alles centraal updaten en uitbreiden”.

De ontwikkelingen staan niet stil binnen Dealer4Dealer en haar xCore. Binnenkort staat de WooCommerce koppeling op de rol en zal de Aflettermodule 2.0 (hiermee match je PSP-betalingen binnen Exact Online) worden toegevoegd.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier