Nieuws

De 1000ste webshop is gekoppeld: VoordeelVanger.nl

Na zes jaar Magento en Exact koppelen is het zo ver; de 1000ste webshop is gekoppeld. We mogen International Trade Concepts met de webshop www.voordeelvanger.nl kronen als 1000ste gekoppelde webshop! We spraken de winnaar, Jeroen Retrae en zijn team.

“Fantastisch, we zijn heel blij dat we verkozen zijn tot 1000ste gekoppelde webshop!” aldus Jeroen. “We werden totaal overrompeld toen Dealer4Dealer met vier man sterk en met een megagrote cheque, een prachtig bos bloemen van Frederique’s Choice en een grote luxe fles wijn van Anfors binnen kwam vallen. Als klap op de vuurpijl werd er in ons kantoor een confettikanon afgeschoten, wat een verrassing en heerlijke chaos!”

Vanaf dag één een succes!

“Voordeelvanger.nl is een dagdeal site, waarop klanten voor een zeer aantrekkelijke prijs handige producten kunnen afnemen. Een deal staat twee dagen online. De website is vanaf dag één al een groot succes. Met hetzelfde team zijn we erg hard gegroeid en handelen we tussen de 700 en 1000 orders per dag af. Inmiddels draaien we mee in de top 5 van de dagdeal sites in Nederland . Ook op het gebied van e-commerce wordt Voordeelvanger.nl steeds groter. Er worden steeds meer kanalen ingezet om onze shop nog bekender te maken bij een nog groter publiek. Onder andere e-mailmarketing en social media zijn hierin van groot belang. Binnenkort volgt op dit vlak voor ons een mijlpaal. Wat dit is laat ik even in het midden.” vertelt Jeroen met een grote glimlach.

Tijd besparen met de koppeling en aflettermodule

Via een concullega van Voordeelvanger.nl, zijn zij bekend geworden met de koppeling tussen Magento en Exact Online. “Voorheen werden alle orders handmatig in Exact Online gezet. Dit was een heel gedoe. Ook gaan we gebruik maken van de aflettermodule. Momenteel wordt alles dat binnenkomt vanuit onze PSP Ogone handmatig gematcht met de openstaande posten in Exact. Dit kost erg veel tijd. Met zowel de koppeling als de aflettermodule houden we simpelweg meer tijd over voor nieuwe core business.”

Groeien en voorop blijven

“We willen altijd voorop lopen en blijven innoveren. De overstap van Magento 1 naar Magento 2 staat voor de toekomst op de planning, maar ook verdere automatisering is erg belangrijk. We willen met hetzelfde team meer werk kunnen verzetten en standaard handelingen volledig automatiseren. Ook zien we graag een koppeling met onze fulfilment partner. Hier valt veel winst te behalen, dus Dealer4Dealer kan aan de bak.”

Winnaar

“Nogmaals fantastisch dat we de 1000ste zijn en we ‘vangen’ er ook nog ‘voordeel’ op‘. We maken de komende 6 maanden gratis gebruik van de koppeling en de aflettermodule. Dat is zeker mooi meegenomen.”

De 1000ste webshop werd mede mogelijk gemaakt door: Frederique’s Choice en Anfors

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier