Diensten aanvragen | SLA

Bedankt voor je interesse in onze dienst Service Level Agreement!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.Let op! Wil je een Service Level Agreement afsluiten?
De SLA is van toepassing op alle webshopkoppelingen voor Exact Online binnen je xCore account en zal bij wijziging van het huidige aantal koppelingen worden aangepast. Bijvoorbeeld: heb je twee webshopkoppelingen? Dan wordt de SLA voor beide koppelingen vastgelegd en gefactureerd. Het contract kent een looptijd van minimaal drie maanden, wordt stilzwijgend verlengd en is bij afname per direct van kracht.

  Algemene gegevens

  Ik heb gekozen voor onderstaande dienst (graag aanvinken):

  Financieel & Personalia


  Voorwaarden

  Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan dealer4dealer/LINQ5 B.V. om maandelijks de abonnementsgelden, de eenmalige installatiekosten en de kosten van eventuele klantspecifieke aanpassingen van het bestelde-dealer4dealer product van zijn/haar bankrekening af te schrijven. Het contract kent een looptijd van minimaal drie maanden en gaat in na afsluiten. Het contract wordt vervolgens stilzwijgend per maand verlengd. De opzegtermijn is één maand met ingang van de eerste van de volgende maand.

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de AVG.