KOPPEL EENVOUDIG AKENEO & EXACT ONLINE

GEAUTOMATISEERD

Bepaal tot op detailniveau welke informatie je uitwisselt

FLEXIBELE INRICHTING

Via de mapping tabellen eenvoudig velden koppelen

IDEALE COMBINATIE

Ervaar hoe Akeneo, Webshop en Exact elkaar perfect aanvullen

XCORE & AKENEO

Het meest geavanceerde koppelplatform voor Exact Online

Vrijheid, innovatie en On Demand. Daar draait het om binnen xCore. Eén online omgeving voor al je koppelingen. Maak gebruik van de allernieuwste techniek, 24/7 toegang en stel zelf, wanneer jij dat wilt, je koppeling samen. Wat wil je nog meer? Ervaar het zelf!

WERKING

Bij de koppeling is Akeneo leidend. De artikelen worden vanuit Akeneo naar Exact gesynchroniseerd of andersom. Standaard ondersteunen we één scope waarbij er één locale gekozen kan worden als bron. Dit wordt gekoppeld aan één Exact Online administratie. Synchronisatie vindt plaats o.b.v. wijzigingsdatum.

 

Naast synchronisatie van de standaard velden ‘artikelcode’ en ‘producteigenschappen’, is de grote kracht van deze koppeling het gebruik van de zogenaamde ‘mapping’-tabellen. Hierdoor kun je vrijwel alle velden aan elkaar koppelen.

 

Tenslotte koppelen wij zelfs de hoofdleverancier, als het crediteurnummer vanuit Exact ook in Akeneo aanwezig is.

 

We kunnen de koppeling specifiek aanpassen als dit gewenst is. De koppeling is dynamisch opgezet waardoor klantspecifieke wensen relatief eenvoudig doorgevoerd kunnen worden. De kosten om eventuele aanpassingen te realiseren, zijn niet opgenomen in dit voorstel. Indien van toepassing ontvang je na de inventarisatie een aanvullende aanbieding of een aangepast voorstel.

JIJ BEPAALT

Akeneo biedt een zeer uitgebreide en flexibele oplossing om je productinformatie aan te vullen. De inrichting van Akeneo is sterk afhankelijk van jouw wensen. Hierin zijn vele variaties mogelijk. Om dit te kunnen ondersteunen is onze koppeling zo dynamisch mogelijk ingericht. Hierdoor passen we de koppeling, naast de basisfunctionaliteit, eenvoudig voor je aan.

IMPLEMENTATIEPAKKET

Voor het goed implementeren van deze koppeling is kennis van zowel Akeneo als Exact naast handig ook noodzakelijk. Daarom ontzorgen wij je graag en hanteren we een implementatiepakket.

 

Het standaard implementatiepakket bestaat uit een inventarisatie, installatie, testen en nazorg. De kosten voor het implementatiepakket zijn eenmalig € 500,-.

Support

We begrijpen dat onze software een belangrijke schakel in je bedrijfsproces is. Daarom mag je, zodra de software is geactiveerd, de juiste ondersteuning verwachten. Dit hebben wij ondergebracht in onze Service Level Agreements (SLA’s), die gelden voor vrijwel al onze xCore-producten.

 

Standaard is het Service Level Agreement Brons inbegrepen. Je kunt dan 24/7 gebruik maken van onze ticketservice via servicedesk@dealer4dealer.nl. Wij reageren dan binnen 8 werkuren op je vraag. Krijg je helemaal geen orders meer binnen? Dan helpen wij je direct.

 

Wil je naast onze standaard support ook telefonische ondersteuning én een snellere responstijd? Dat kan! Kies dan voor SLA Zilver.

Prijzen

Akeneo

Functionaliteiten
  • Standaard één scope
  • Inclusief onderliggende locales
  • Mapping tabellen
  • Specifiek aanpasbaar
  • Incl. onderhoud en support

€39,-  per maand +€ 600,- implementatiekosten (eenmalig)

Akeneo & Exact Online add-ons

Add-ons
Prijs
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen of maatwerkmodules toevoegen. Deze module wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,-

Quote

“Je productinformatie volledig geoptimaliseerd via de Akeneo-koppeling”

FAQ

Wat houdt het implementatiepakket in?

+

Onze ervaren consultants inventariseren, installeren, optimaliseren én ondersteunen testen van de door jou gekozen koppeling. Kies in de wizard voor het implementatiepakket. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op. Het implementatiepakket voor de Akeneo koppeling kost éénmalig € 500,-

Ik wil meer weten over Akeneo.

+

Kijk eens op de website van Akeneo . Wil je meer weten over de Akeneo koppeling? Dan helpen wij je graag verder via tel. 050 – 544 50 39 of via mail.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.

+

Ga dan naar ons Helpcenter. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen.

Ook interessant

Shopware 6 & Exact Online

Shopware
Vanaf €10,- per maand
14 dagen gratis

Magento 2 & Exact Online

Magento
Vanaf €10,- per maand
14 dagen gratis

Afterpay

Afletteren
Vanaf €19,- per maand
14 dagen gratis