KOPPEL BINNEN ENKELE MINUTEN AKENEO & EXACT ONLINE

GEAUTOMATISEERD

Bepaal tot op detailniveau welke informatie je uitwisselt

FLEXIBELE INRICHTING

Via de mapping tabellen eenvoudig velden koppelen

IDEALE COMBINATIE

Ervaar hoe Akeneo, Webshop en Exact elkaar perfect aanvullen

XCORE

Het meest geavanceerde online koppelplatform voor Exact

De Akeneo koppeling maakt gebruik van ons xCore platform. Eén omgeving voor al je koppelingen. Dit brengt grote voordelen met zich mee. Zo staat de allernieuwste techniek voor je klaar, stel je zelf je koppeling samen en heb je 24/7 toegang. Wat wil je nog meer?

WERKING

De artikelen worden vanuit Akeneo Product Information Management naar Exact gesynchroniseerd en binnenkort ook van Exact naar Akeneo. Standaard ondersteunen we één scope met de daaronder liggende locales (onbeperkt) en één gekoppelde administratie.

Naast synchronisatie van diverse standaard velden is de grote kracht van deze koppeling het gebruik van de zogenaamde ‘mapping’ tabellen. Hierdoor kun je standaard heel veel velden aan elkaar koppelen.

JIJ BEPAALT

Akeneo biedt een zeer uitgebreide en flexibele oplossing om je productinformatie aan te vullen. De inrichting van Akeneo is sterk afhankelijk van jouw wensen. Hierin zijn vele variaties mogelijk. Om dit te kunnen ondersteunen is onze koppeling zo dynamisch mogelijk ingericht. Hierdoor passen we de koppeling, naast de basis functionaliteit, eenvoudig voor je aan.

IMPLEMENTATIEPAKKET

Voor het goed implementeren van deze koppeling is kennis van zowel Akeneo als Exact naast handig ook noodzakelijk. Daarom ontzorgen wij je graag en hanteren we een implementatiepakket.

Het standaard implementatiepakket bestaat uit een inventarisatie, installatie, testen en nazorg. De kosten voor het implementatiepakket zijn eenmalig €500,-.

Prijzen

Akeneo

Functionaliteiten
  • Standaard één scope
  • Inclusief onderliggende locales
  • Mapping tabellen
  • Specifiek aanpasbaar
  • Incl. onderhoud en support

€39,-  per maand +€500,- implementatiekosten

Akeneo & Exact Online add-ons

Add-ons
Prijs
Custom Solutions
Voeg klantspecifieke aanpassingen binnen jouw module toe of realiseer een maatwerkmodule. Deze module wordt door dealer4dealer toegevoegd zodra de klantspecifieke aanpassingen zijn gerealiseerd.
€10,-

Quote

“Akeneo gekoppeld aan Exact, automatiseer je hele bedrijfsproces.”

FAQ

Wat houdt het implementatiepakket in?

+

Onze ervaren consultants inventariseren, installeren, optimaliseren én ondersteunen testen van de door jou gekozen koppeling. Kies in de wizard voor het implementatiepakket. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op. Het implementatiepakket voor de Akeneo koppeling kost éénmalig € 500,-

Ik wil meer weten over Akeneo.

+

Kijk eens op de website van Akeneo . Wil je meer weten over de Akeneo koppeling? Dan helpen wij je graag verder via tel. 050 – 544 50 39 of via mail.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.

+

Ga dan naar ons Helpcenter. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen.

Ook interessant

Magento 2 & Exact Online

Magento
Vanaf €10,- per maand
14 dagen gratis

Afterpay

Afletteren
Vanaf €19,- per maand
Nu bestellen