Afletteren 2.0 Exact Online

Volledig geautomatiseerd

Geen handmatige handelingen

Webshop onafhankelijk

Geschikt voor elk webshopplatform

Tijdbesparend

Enige taak: controleren

NEXT LEVEL AFLETTEREN

Aflettermodule 2.0: de nieuwe standaard!

Handmatig PSP betalingen matchen (afletteren) met openstaande posten in Exact Online, ken je dat? Vervelend, want dit is een tijdrovende klus en dus kostbaar. Met onze allernieuwste Aflettermodule behoort dit tot het verleden! Volledig geautomatiseerd, van het ophalen van je betalingsbestand tot aan het matchen van je betaling. Hoe eenvoudig wil je het hebben?

Hoe werkt het?

Zodra je de Aflettermodule 2.0 hebt geactiveerd haalt deze automatisch de uitbetaalbestanden van het Mollie Dashboard op. De module haalt vervolgens de openstaande posten op vanuit Exact Online en matcht deze met de betalingen in je Mollie-account. Daarna lettert de module automatisch, op basis van de betalingsspecificaties, de openstaande posten af. Hierbij wordt rekening gehouden met de kosten van Mollie en onder andere betalingsverschillen.

Wil je meer weten over het afletterproces? Lees dan ons Blog.

De Aflettermodule 2.0 is webshop onafhankelijk en nu exclusief beschikbaar voor Mollie en Exact Online. In loop der tijd voegen we ook andere Payment Service Providers toe.

AAN DE SLAG

De Aflettermodule 2.0 maakt gebruik van ons xCore platform. Dankzij dit platform kun je snel aan de slag. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en via onze wizard een aantal stappen doorlopen. Zorg er wel voor dat je van tevoren in Exact Online de juiste dagboeken en grootboekrekeningen aangemaakt hebt. Loop je vast bij één van de stappen? Geen probleem! We bieden gratis wizard ondersteuning, bel hiervoor 050- 544 50 39.

Geen zin om de wizard volledig te doorlopen? Wij installeren en testen de Aflettermodule. Kies in de wizard voor het implementatiepakket. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op. Het implementatiepakket voor de Aflettermodule kost éénmalig € 100,-.

Prijzen

Afletteren 2.0

Functionaliteiten
  • Exclusief voor Mollie
  • Direct tijdwinst
  • Volledig geautomatiseerd
  • Draait op xCore platform
  • Zelf snel te implementeren

€19,- p/m

Quote

“Het enige wat ik nu nog hoef te doen is af en toe controleren of het goed gaat!”

- 123hout.nl

FAQ

Ik wil gebruik gaan maken van een extra en/of andere PSP, kan dat?

+
Ja, in de toekomst is dit mogelijk. We voegen in de loop der tijd meer PSP toe.

Wat is het verschil tussen de Aflettermodule en de Aflettermodule 2.0?

+
Het grote verschil zit in de automatisering van je gehele afletterproces. De 2.0 module haalt ook de betalingsbestanden op en daarmee behoren ook de laatste handmatige werkzaamheden tot het verleden! De Aflettermodule is beschikbaar voor vrijwel alle PSP. Op dit moment is alleen PSP Mollie beschikbaar voor Afletteren 2.0.

Wat houdt wizard ondersteuning in?

+
Loop je vast bij één van de stappen? Bel dan 050- 544 50 39 en we helpen je gratis bij dit onderdeel. De wizard ondersteuning is te bereiken tijdens kantooruren (08:30 – 17:00uur). Geen zin om de wizard volledig te doorlopen of besteed je de installatie liever uit? Kies dan voor het implementatiepakket.

Wat houdt het implementatiepakket in?

+
Onze ervaren consultants installeren en testen de Aflettermodule. Kies in de wizard voor het implementatiepakket. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op. Het implementatiepakket voor de Aflettermodule 2.0 kost éénmalig €100,-.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.

+
Ga dan naar ons Helpcenter. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen.

Meer producten van Dealer4Dealer?

Check de app-store