KOPPEL NU JE PAYMENT SERVICE PROVIDER & EXACT ONLINE

GEAUTOMATISEERD

Handmatig afletteren verleden tijd

WEBSHOP ONAFHANKELIJK

De module ondersteunt elke PSP

TIJDBESPAREND

Meer ruimte voor andere zaken

AFLETTEREN (TE) VEEL WERK?

Bespaar tijd met de Aflettermodule

In de praktijk moet je helaas met enige regelmaat handmatig betalingen matchen (afletteren) met openstaande posten in Exact Online. Vervelend, want dit is een tijdrovend klusje en dus ook kostbaar. Vooral als je veel betalingen moet verwerken. Met onze Aflettermodule voor Exact Online behoort handmatig afletteren tot de verleden tijd.

HOE HET WERKT

De Aflettermodule zorgt dat de werkzaamheden geautomatiseerd plaatsvinden volgens de betalingspecificaties van je PSP. Je downloadt je betaalspecificaties om ze vervolgens in te lezen in de module. De Aflettermodule voor Exact Online haalt de openstaande posten op uit Exact Online en matcht deze met de betaling van je PSP. Hierbij wordt er rekening gehouden met de kosten die je PSP per transactie berekent, waardoor je administratie weer ‘glad’ loopt.

 

Meer informatie over afletteren in Exact en het gebruik van MT940 bestanden? Lees hier onze afletterblog.

AFLETTEREN 2.0

De wereld voor online betalingen verandert razendsnel en daarom voegen wij steeds meer PSP’s toe aan onze xCore. Met dit zeer geavanceerde koppelplatform heb je 24/7 online toegang tot je producten, kun je in veel gevallen zelf je aflettermodule (via een eenvoudige wizard) installeren én vervolgens 14 dagen gratis testen.

 

Werk je met de PSP Mollie of Adyen? Dan halen we zelfs de betalingsbestanden voor je op. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is op de knop ‘boeken’ drukken en de koppeling doet de rest. Hoe eenvoudig wil je het hebben?

WEBSHOP ONAFHANKELIJK

De Aflettermodule is webshop onafhankelijk. Dus werk je met Magento, WooCommerce of een ander platform? Geen probleem. Met welk webshopplatform je ook werkt, wij ondersteunen vrijwel elke PSP. Zo kun je eenvoudig afletteren.

 

Staat de gewenste PSP niet in het overzicht? Laat het ons weten, we kunnen het vast voor je oplossen.

IMPLEMENTATIE

Voordat je gaat beginnen met de Aflettermodule maken wij een account voor je aan en richten deze in conform de specificaties van jouw PSP. Zodra dit is geregeld krijg je van ons een seintje en kun je gelijk aan de slag. Je ontvangt onze uitgebreide handleiding die je stap voor stap door de Aflettermodule helpt. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je terecht bij onze servicedesk via het helpcenter.

 

Het implementatiepakket voor de Aflettermodule kost éénmalig € 100,-.

Prijzen

Afletteren Basic

Functionaliteiten
 • tot 250 transacties p/m
 • Geschikt voor elke PSP
 • Snelle implementatie

€19,-  p/m per PSP + €100,- implementatiekosten per Payment Service Provider Geschikt voor elke PSP, behalve Adyen & Mollie.

Afletteren Large

Functionaliteiten
 • 250 – 2000 transacties p/m
 • Geschikt voor elke PSP
 • Uniek queue systeem
 • Snelle implementatie

€39,-  p/m per PSP + €100,- implementatiekosten per Payment Service Provider Geschikt voor elke PSP, behalve Adyen & Mollie.

Afletteren Extra Large

Functionaliteiten
 • Vanaf 2000 transacties p/m
 • Geschikt voor elke PSP
 • Uniek queue systeem
 • Snelle implementatie

€59,-  p/m per PSP + €100,- implementatiekosten per Payment Service Provider Geschikt voor elke PSP, behalve Adyen & Mollie.

Aflettermodule add-ons

Add-ons
Basic
Large
Special
Prijs
Niet gematchte transacties boeken
Standaard worden de niet gematchte transacties niet meegenomen in de boeking. Met deze add-on worden boekingsregels aangemaakt voor de niet gematchte betalingen.
€7,50 p/m
Custom Solutions
Met deze add-on kunnen klantspecifieke aanpassingen binnen jouw module toegevoegd of een maatwerkmodule gerealiseerd worden. Deze module wordt door dealer4dealer toegevoegd zodra de klantspecifieke aanpassingen zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
De add-ons zijn te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product.

Quote

“De Aflettermodule is een fijne tool die ons tijd, geld en zorgen bespaart.”

– SAHEL SETORG, BRAND MANAGER THE CLOAKROOM

FAQ

Wat is het verschil tussen de Aflettermodule en de Aflettermodule 2.0?

+

Het grote verschil zit in de automatisering van je gehele afletterproces. De 2.0 module haalt ook de betalingsbestanden op en daarmee behoren ook de laatste handmatige werkzaamheden tot het verleden! De Aflettermodule is beschikbaar voor vrijwel elke PSP. Op dit moment zijn PSP Mollie en Adyen alleen beschikbaar voor Afletteren 2.0.

Ik wil gaan afletteren. En nu?

+

Je bestelt de gewenste module. Vervolgens wordt de Aflettermodule geïmplementeerd. Als dit klaar is, krijg je van ons een seintje en kun je aan de slag. Kies je voor de Aflettermodule Special, dan maken wij eerst een offerte voor je op en bij akkoord wordt de module daarna geïmplementeerd.

Wat houden de implementatiekosten voor deze module in?

+

Bij afname van de Aflettermodule betaal je eenmalig € 100,- voor de installatiekosten. Dit houdt in dat wij je account aanmaken en deze inrichten conform de specificaties van je PSP.

Ik wil gebruik gaan maken van een extra PSP, kan dat?

+

Ja, dat kan. Hiervoor dien je overigens wel een tweede module aan te schaffen à € 19,- per maand. Dit kun je op het bestelformulier aangeven.

Kan ik overstappen naar een Aflettermodule Large of Special?

+

Ja, je kunt overstappen van de Aflettermodule Basic naar de Large of Special. Voor deze overstap hanteren we een eenmalig overstaptarief van € 50,- per PSP.

Voor de Large bedragen de maandelijkse kosten na deze overstap geen € 19,-, maar € 39,- per PSP. Voor de Special bedragen de maandelijkse kosten na deze overstap ook € 39,- per PSP + € 5,- per 1000 transacties.

Kan ik met terugwerkende kracht synchroniseren?

+

Ja, dit kan tot maximaal één jaar terug. De kosten hiervoor bedragen eenmalig per product:
€ 75,- voor 1 t/m 3 maanden terug
€ 125,- voor 4 t/m 7 maanden terug
€ 175,- voor 7 t/m 11 maanden terug
€ 250,- voor 12 maanden terug

Vraag hier de synchronisatie met terugwerkende kracht aan.

Let op: heb je artikelnummers gewijzigd? Deze producten worden dan niet gesynchroniseerd. Wil je meer dan één jaar terug? Neem dan contact op.

Wat houdt een transactie in?

+

Zodra de module een post afboekt in Exact, wordt dit gezien als een transactie. Een transactie is dus een afletterboeking.

Mijn gewenste PSP staat niet in het overzicht.

+

Laat het ons weten! We kunnen het vast voor je oplossen.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.

+

Ga dan naar ons Helpcenter. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen.

Meer producten van dealer4dealer?

CHECK DE APP-STORE