Geautomatiseerd

Handmatig afletteren verleden tijd

Webshop onafhankelijk

De module ondersteunt alle PSP's

Tijdbesparend

Meer ruimte voor andere zaken

AFLETTEREN (TE) VEEL WERK?

Bespaar tijd met de Aflettermodule

In de praktijk moet je helaas met enige regelmaat handmatig betalingen matchen (afletteren) met openstaande posten in Exact Online. Vervelend, want dit is een tijdrovend klusje en dus ook kostbaar. Vooral als je veel betalingen moet verwerken. Met onze Aflettermodule voor Exact Online behoort handmatig afletteren tot de verleden tijd.

Hoe het werkt

De Aflettermodule zorgt dat de werkzaamheden geautomatiseerd plaatsvinden volgens de betalingspecificaties van je PSP. Je downloadt je betaalspecificaties om ze vervolgens in te lezen in de module. De Aflettermodule voor Exact Online haalt de openstaande posten op uit Exact Online en matcht deze met de betaling van je PSP. Hierbij wordt er rekening gehouden met de kosten die je PSP per transactie berekent, waardoor je administratie weer ‘glad’ loopt.

Meer informatie over afletteren in Exact en het gebruik van MT940 bestanden? Lees hier onze afletterblog.

Webshop onafhankelijk

Deze Aflettermodule is webshop onafhankelijk. Dus werk je met Magento, WooCommerce of een ander platform? Geen probleem. Met welk webshop platform je ook werkt, wij ondersteunen vrijwel alle PSP's. Zo kun je eenvoudig afletteren.

Staat de gewenste PSP niet in het overzicht? Laat het ons weten, we kunnen het vast voor je oplossen.

Implementatie

Voordat je gaat beginnen maken wij eerst een account voor je aan en richten deze in conform de specificaties van jouw PSP. Zodra dit is geregeld krijg je van ons een seintje en kun je gelijk aan de slag. Je ontvangt onze uitgebreide handleiding die je stap voor stap door de Aflettermodule helpt. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je terecht bij onze servicedesk via het helpcenter.

Afletteren 2.0

Werk je met Adyen of Mollie? Dan maak je gebruik van onze allernieuwste Aflettermodule. Deze is volledig geautomatiseerd, je hoeft zelfs het betalingsbestand niet meer op te halen. Test hem nu 14 dagen gratis! Hoe eenvoudig wil je het hebben?

De Aflettermodule 2.0 maakt gebruik van ons xCore platform. Dankzij dit platform kun je snel aan de slag. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en via onze wizard een aantal stappen doorlopen. Zorg er wel voor dat je van tevoren in Exact Online de juiste dagboeken en grootboekrekeningen aangemaakt hebt.

Geen zin om de wizard volledig te doorlopen of besteed je de implementatie liever uit? Wij installeren en ondersteunen het testen van de Aflettermodule. Kies in de wizard voor het implementatiepakket. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op.

Het implementatiepakket voor de Aflettermodule kost éénmalig € 100,-.

Prijzen

Afletteren Basic

Functionaliteiten
 • tot 250 transacties p/m
 • Functioneert bij alle PSP's
 • Direct tijdwinst
 • Volledig online
 • Snelle implementatie

€19,- p/m per PSP + €100,- implementatiekosten per PSP (optioneel voor Afletteren 2.0)

Afletteren Large

Functionaliteiten
 • 250 - 2000 transacties p/m
 • Uniek queue systeem
 • Direct tijdwinst
 • Grote bestanden
 • Snelle afhandeling

€39,- p/m per PSP + €100,- implementatiekosten per PSP (optioneel voor Afletteren 2.0)

Afletteren Special

Functionaliteiten
 • Meer dan 2000 transacties p/m
 • Op maat ingericht
 • Grote bestanden
 • Beschikbaar voor xCore PSP
 • Workaround voor overige PSP

Prijs op aanvraag + vanaf €250,- implementatiekosten per Payment Service Provider

Aflettermodule add-ons

Add-ons
Basic
Large
Special
Prijs
Custom Solutions
Met deze add-on kunnen we klantspecifieke aanpassingen binnen jouw module toevoegen of een maatwerkmodule realiseren. Deze module wordt door dealer4dealer toegevoegd zodra de klantspecifieke aanpassingen zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Niet gematchte transacties boeken
Binnenkort beschikbaar
€7,50 p/m
De add-ons zijn te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product.