KOPPEL NU JE PAYMENT SERVICE PROVIDER & EXACT ONLINE

GEAUTOMATISEERD

Handmatig afletteren verleden tijd

WEBSHOP ONAFHANKELIJK

De module ondersteunt elke PSP

TIJDBESPAREND

Meer ruimte voor andere zaken

AFLETTEREN (TE) VEEL WERK?

Bespaar tijd met de Aflettermodule

In de praktijk moet je helaas met enige regelmaat handmatig betalingen matchen (afletteren) met openstaande posten in Exact Online. Vervelend, want dit is een tijdrovend klusje en dus ook kostbaar. Vooral als je veel betalingen moet verwerken. Met onze Aflettermodule voor Exact Online behoort handmatig afletteren tot de verleden tijd.

HOE HET WERKT

De Aflettermodule zorgt dat de werkzaamheden geautomatiseerd plaatsvinden volgens de uitbetalingsbestanden van je PSP (Payment Service Provider). Je downloadt je uitbetalingsbestanden om ze vervolgens in te lezen in de module. De Aflettermodule voor Exact Online haalt de openstaande posten op uit Exact Online en matcht deze met de betaling van je PSP. Hierbij wordt er rekening gehouden met de kosten die je PSP per transactie berekent, waardoor je administratie weer ‘glad’ loopt.

 

Maak je gebruik van een PSP waarvoor op dit moment nog geen Aflettermodule beschikbaar is? Neem dan contact met ons op! Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden verwijzen we je graag naar het prijzenoverzicht of vraag onze uitgebreide factsheet aan.

WEBSHOP ONAFHANKELIJK

De Aflettermodule is webshop onafhankelijk. Dus werk je met Magento, WooCommerce of een ander platform? Geen probleem. Met welk webshopplatform je ook werkt, wij ondersteunen vrijwel elke PSP. Heb je geen webshop? Ook dan kun je gewoon gebruik maken van onze Aflettermodule.

 

Staat de gewenste PSP niet in onze appstore of de bestellijst? Laat het ons weten, we kunnen het vast voor je oplossen.

IMPLEMENTATIE

Voordat je gaat beginnen met de Aflettermodule maken wij een account voor je aan en richten deze in conform de specificaties van jouw PSP (Payment Service Provider). Zodra dit is geregeld krijg je van ons een seintje en kun je gelijk aan de slag. Je ontvangt onze uitgebreide handleiding die je stap voor stap door de Aflettermodule helpt. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je terecht bij onze servicedesk via het helpcenter.

 

Het implementatiepakket voor de Aflettermodule kost éénmalig € 100,-.

Prijzen

Afletteren Basic

Functionaliteiten
 • tot 250 transacties p/m
 • Geschikt voor elke PSP
 • Snelle implementatie

€19,-  p/m per PSP + €100,- implementatiekosten per Payment Service Provider Geschikt voor elke PSP. Klik hier voor de uitzonderingen.

Afletteren Large

Functionaliteiten
 • 250 – 2000 transacties p/m
 • Geschikt voor elke PSP
 • Uniek queue systeem
 • Snelle implementatie

€39,-  p/m per PSP + €100,- implementatiekosten per Payment Service Provider Geschikt voor elke PSP. Klik hier voor de uitzonderingen.

Afletteren Extra Large

Functionaliteiten
 • Vanaf 2000 transacties p/m
 • Geschikt voor elke PSP
 • Uniek queue systeem
 • Snelle implementatie

€59,-  p/m per PSP + €100,- implementatiekosten per Payment Service Provider Geschikt voor elke PSP. Klik hier voor de uitzonderingen.

Quote

“De Aflettermodule is een fijne tool die ons tijd, geld en zorgen bespaart.”

– SAHEL SETORG, BRAND MANAGER THE CLOAKROOM

FAQ

Wat is het verschil tussen de Aflettermodule en de Aflettermodule 2.0?

+

Er zijn een paar verschillen tussen de Aflettermodule en Aflettermodule 2.0. De Aflettermodule 2.0 is bijvoorbeeld ontwikkeld op ons koppelplatform xCore. Ook wordt de 2.0-module automatisch geboekt als er een 100% match is. Voor meer verschillen lees ons artikel ‘Waarom afletteren 2.0?’

Ik wil gaan afletteren. En nu?

+

Je bestelt de gewenste module. Vervolgens nemen we contact met je op voor de implementatie. Zodra de implementatie klaar is, krijg je van ons een seintje en kun je aan de slag.

Wat houden de implementatiekosten voor deze module in?

+

Bij afname van de Aflettermodule betaal je eenmalig € 100,- voor de installatiekosten. Dit houdt in dat wij je account aanmaken en deze inrichten conform de specificaties van je PSP (Payment Service Provider).

Ik wil gebruik gaan maken van een extra Payment Service Provider, kan dat?

+

Ja, dat kan. Afhankelijk van het aantal transacties per maand, betaal je voor een tweede aflettermodule  € 19,-, € 39,- of € 59,- per maand. Dit kun je op het bestelformulier aangeven. De implementatiekosten van een tweede aflettermodule bedragen eenmalig € 100,-.

Kan ik overstappen naar een Aflettermodule Large of Extra Large?

+

Ja, je kunt overstappen van de Aflettermodule Basic naar de Large of Extra Large. Voor deze overstap hanteren we een eenmalig overstaptarief van € 50,- per PSP.

Voor de Large-module bedragen de maandelijkse kosten na deze overstap geen € 19,-, maar € 39,- per PSP. Voor de Extra Large-module bedragen de maandelijkse kosten na deze overstap  € 59,- per PSP per maand.

Wat houdt een transactie in?

+

Zodra de module een post afboekt in Exact, wordt dit gezien als een transactie. Een transactie is dus een afletterboeking.

Mijn gewenste Payment Service Provider staat niet in het overzicht.

+

Laat het ons weten! We kunnen het vast voor je oplossen, neem hiervoor contact met ons op.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.

+

Ga dan naar ons Helpcenter. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen.

Meer producten van dealer4dealer?

CHECK DE APP-STORE