Koppel nu je Payment Service Provider & Exact Online

Geautomatiseerd

Handmatig afletteren verleden tijd

Webshop onafhankelijk

De module ondersteunt elke PSP

Tijdbesparend

Meer ruimte voor andere zaken

AFLETTEREN (TE) VEEL WERK?

Bespaar tijd met de Aflettermodule

In de praktijk moet je helaas met enige regelmaat handmatig betalingen matchen (afletteren) met openstaande posten in Exact Online. Vervelend, want dit is een tijdrovend klusje en dus ook kostbaar. Vooral als je veel betalingen moet verwerken. Met onze Aflettermodule voor Exact Online behoort handmatig afletteren tot de verleden tijd.

Hoe het werkt

De Aflettermodule zorgt dat de werkzaamheden geautomatiseerd plaatsvinden volgens de betalingspecificaties van je PSP. Je downloadt je betaalspecificaties om ze vervolgens in te lezen in de module. De Aflettermodule voor Exact Online haalt de openstaande posten op uit Exact Online en matcht deze met de betaling van je PSP. Hierbij wordt er rekening gehouden met de kosten die je PSP per transactie berekent, waardoor je administratie weer ‘glad’ loopt.

Meer informatie over afletteren in Exact en het gebruik van MT940 bestanden? Lees hier onze afletterblog.

Afletteren 2.0

Werk je met PSP Mollie of Adyen? Maak dan gebruik van onze allernieuwste Aflettermodule! Deze is volledig geautomatiseerd, je hoeft zelfs het betalingsbestand niet meer op te halen. Druk op 'boeken' en de koppeling doet de rest. Hoe eenvoudig wil je het hebben? Vraag naar de mogelijkheden voor andere geautomatiseerde Aflettermodules.

De Aflettermodule 2.0 voor Mollie en Adyen maakt gebruik van ons xCore platform. Dankzij dit platform kun je snel aan de slag. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en via onze wizard een aantal stappen doorlopen. Zorg er wel voor dat je van tevoren in Exact Online de juiste dagboeken en grootboekrekeningen aangemaakt hebt. Je test Mollie en Adyen 14 dagen gratis!

Webshop onafhankelijk

Deze Aflettermodule is webshop onafhankelijk. Dus werk je met Magento, WooCommerce of een ander platform? Geen probleem. Met welk webshop platform je ook werkt, wij ondersteunen vrijwel elke PSP. Zo kun je eenvoudig afletteren.

Staat de gewenste PSP niet in het overzicht? Laat het ons weten, we kunnen het vast voor je oplossen.

Implementatie 1.0

Voordat je gaat beginnen met de Aflettermodule 1.0 maken wij een account voor je aan en richten deze in conform de specificaties van jouw PSP. Zodra dit is geregeld krijg je van ons een seintje en kun je gelijk aan de slag. Je ontvangt onze uitgebreide handleiding die je stap voor stap door de Aflettermodule helpt. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je terecht bij onze servicedesk via het helpcenter.

Het implementatiepakket voor de Aflettermodule kost éénmalig € 100,- en is optioneel voor de Aflettermodule 2.0 ( Mollie en Adyen).

Prijzen

Afletteren Basic

Functionaliteiten
 • tot 250 transacties p/m
 • Geschikt voor elke PSP
 • Snelle implementatie

€19,- p/m per PSP + €100,- implementatiekosten per Payment Service Provider Geschikt voor elke PSP, behalve Adyen & Mollie.

Afletteren Large

Functionaliteiten
 • 250 - 2000 transacties p/m
 • Geschikt voor elke PSP
 • Uniek queue systeem
 • Snelle implementatie
 • Meer dan 2000 transacties p/m?
  Neem dan contact op

€39,- p/m per PSP + €100,- implementatiekosten per Payment Service Provider Geschikt voor elke PSP, behalve Adyen & Mollie.

Aflettermodule 2.0

Functionaliteiten
 • tot 250 transacties p/m
 • Add-on 'Large' beschikbaar
 • Volledig geautomatiseerd
 • Geschikt voor Mollie & Adyen
 • Test 14 dagen gratis

€19,- p/m per PSP + €100,- implementatiekosten per PSP (optioneel) Let op: uitsluitend geschikt voor PSP Adyen & Mollie.

Aflettermodule add-ons

Add-ons
Basic
Large
2.0
Prijs
Niet gematchte transacties boeken
Standaard worden de niet gematchte transacties niet meegenomen in de boeking. Met deze add-on worden boekingsregels aangemaakt voor de niet gematchte betalingen.
€7,50 p/m
Custom Solutions
Met deze add-on kunnen klantspecifieke aanpassingen binnen jouw module toegevoegd of een maatwerkmodule gerealiseerd worden. Deze module wordt door dealer4dealer toegevoegd zodra de klantspecifieke aanpassingen zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
De add-ons zijn te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product.